1 Nisan 2022 Cuma

TARSUS İDMAN YURDU SPOR KULUBÜ TESİSLERİ'NDE DÜZENLENEN BASIN TOPLANTISINDA BİRLİK ÇAĞRISI YAPILDI

TFF 2. Lig Beyaz Grup'taki ekibimiz Tarsus İdman Yurdu Spor Kulübü 3 Nisan Pazar Günü, Saat 14.00'de, Tarsus Şehir Stadyumu’nda oynanacağı Kırklarelispor karşılaşması öncesinde 'Basın Toplantısı' düzenledi. 

Tarsus İdman Yurdu Spor Kulübü Tesisleri'nde düzenlenen 'Basın Toplantısı'na, Tarsus İdman Yurdu Spor Kulübü Mali ve İdari Sorumlu 2. Başkanı Erdoğan Aslan, teknik heyet, futbolcular ve basın mensupları katıldı. 

'Basın Toplantısı öncesinde basın mensupları Teknik Direktör Birol Erol gözetiminde Kırklarelispor maçı hazırlıklarını izledi. 

Sportif Direktör Armağan Yapıcı 'Basın Toplantısı'nda yaptığı konuşmada Tarsus İdman Yurdu Spor Kulübü'nün en alt kademesinden en üst kademesine kadar her alanında yer aldığını dile getirdi. Yaptığı her işi severek yaptığını Tarsus İdman Yurdu Spor Kulübü'nde yer almaktan mutluluk duyduğunu ifade etti. Anadolu'da yer aldığı kulüplerden bahsetti. Futbol alanında yapılması gerekenleri en iyi şekilde yaptığını dile getirdi. Tarsus İdman Yurdu'nun bulunduğu lig ve gruplarda favori takım olduğunu söyledi. Tarsus İdman Yurdu Spor Kulübü'nün geleceği ile ilgili Kulüp Başkanı Ali İlk ve Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan ile yaptığı görüşmeleri anlattı. Tarsus İdman Yurdu Spor Kulübü'nün yaptığı çalışmalar, oynadığı maçlar, puan durumu, hedefleri ve Kırklarelispor maçı hazırlıkları ile ilgili bilgilendirme yaptı. Birlik ve beraberlik çağrısı yaparak herkesi Tarsus İdman Yurdu Spor Kulübü'ne destek olmaya davet etti. Tarsus İdman Yurdu Spor Kulübü'ne emeği geçenlere ve 'Basın Toplantısı'na katılan basın mensuplarına teşekkür etti. 

Basın mensuplarının sorularının yanıt bulduğu 'Basın Toplantısı' toplu hatıra fotoğrafının çekiminin ardından son buldu. 

Emine KUREN

https://eminekurengulname.com/

http://gullnamee.blogspot.com.tr

Yazılarımın izinsiz ya da kaynak belirtilip link verilmeksizin kopyalanması, yayınlanması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na göre suçtur...


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder