29 Nisan 2022 Cuma

TARSUS İDMAN YURDU ZONGULDAK KÖMÜRSPOR İLE KARŞILAŞACAK

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele veren ekibimiz Tarsus İdman Yurdu 01 Mayıs 2022 Pazar Günü, Saat 15.00'de, Tarsus Şehir Stadyumu'nda Zonguldak Kömürspor ile karşılaşacak.

Büyük bir özveriyle hazırlıklarını sürdüren Play-off yolcusu Tarsus İdman Yurdu'nun kendi sahasında 01 Mayıs 2022 Pazar günü oynayacağı Zonguldak Kömürspor maçı biletleri 30 Nisan 2022 Cumartesi günü Tarsus Şehir Stadyumu gişelerinde 10.00-16.00 saatleri arasında satışa sunulacak. Biletlerin satış durumuna göre 01 Mayıs 2022 Pazar Günü'de (maç günü) bilet satışları devam edecek. Bilet fiyatları; protokol 100 TL, kapalı tribün 20 TL, maraton tribünü 10 TL olarak belirlenmiştir. 

Öte yandan Tarsus İdman Yurdu Eski Kulüp Başkanı Önder Ege Kulüp Tesisleri'nde Kulüp Başkanı Ali İlk, teknik ekip ve futbolcuları ziyaret etti. Tarsus İdman Yurdu Spor Kulübü ile birlikte şampiyonluk yaşamış olan Tarsus İdman Yurdu Eski Kulüp Başkanı Önder Ege başarı dileklerini ileterek herkesi Zonguldak Kömürspor maçına davet etti. 

Gül Name olarak Tarsus İdman Yurdu'na Play-off zaferi diliyoruz. Tüm Tarsus Protokolü'nü, Tarsus Halkı'nı ve bulunduğu her yerin fedakâr mimarı kadınlarımızı Tarsus İdman Yurdu Spor Kulübü'ne destek olmaya davet ediyoruz. 

Emine KUREN

https://eminekurengulname.com/

http://gullnamee.blogspot.com.tr

Yazılarımın izinsiz ya da kaynak belirtilip link verilmeksizin kopyalanması, yayınlanması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na göre suçtur...


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder