5 Nisan 2022 Salı

TARSUS ŞEHİR STADYUMU İÇİN NEF HOLDİNG SAHİBİ MERSİNLİ İŞ ADAMI MUSA TİMUR’DAN DESTEK İSTENDİ

TFF 2 Lig Beyaz Grup'ta 33. haftayı 46 puanla 5. sırada tamamlayarak Play-off yolunda önemli bir galibiyet elde eden Tarsus İdman Yurdu Kulüp Başkanı Ali İlk ve Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan NEF Holding Sahibi Mersinli İş Adamı Musa Timur'u ziyaret etti. 

Mersin Kent Konseyi Eski Bakanı-İş Adamı Nuri Özdemir'in de katılım sağladığı ziyarette, Tarsus İdman Yurdu Spor Kulübü ve Tarsus Şehir Stadyumu ile ilgili gündem maddeleri görüşüldü. Tarsus'a yakışır bir şehir stadyumunun Tarsus İdman Yurdu Spor Kulübü'ne ve kente getirisi konuşuldu.

Türk futbol tarihinin köklü kulüplerinden birisi olan Galatasaray Spor Kulübü Stadyumu'nun ana sponsoru olan NEF Holding Sahibi Mersinli İş Adamı Musa Timur'dan destek istendi. 

Karşılıklı fikir alışverişinin bulunulduğu ve Tarsus İdman Yurdu taraftarlarını heyecanlandıran ziyaret öneri ve temennilerle son buldu. 

Emine KUREN

https://eminekurengulname.com/

http://gullnamee.blogspot.com.tr

Yazılarımın izinsiz ya da kaynak belirtilip link verilmeksizin kopyalanması, yayınlanması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na göre suçtur...


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder