22 Nisan 2022 Cuma

TARSUS İDMAN YURDU KULÜP BAŞKANI ALİ İLK ZİYARETLERDE DESTEK ÇAĞRISINDA BULUNDU

TFF 2.Lig Beyaz Grup'taki ekibimiz Tarsus İdman Yurdu Kulüp Başkanı Ali İlk ve Yönetim Kurulu Üyeleri Sportif Direktör Armağan Yapıcı ve Proje Danışmanı Ender Horata ile birlikte Eski Hazine-Maliye Bakanı Lütfi Elvan, Mersin Valisi Ali İhsan Su, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Tarsus Ziraat Odası Başkanı Veyis Avcı, Tarsus Ticaret Borsası Başkanı Murat Kaya'yı makamlarında ziyaret etti.

Emine Kuren'in haberine göre ziyarette, 9'da 9'luk başarısı ile tüm dikkatleri üzerine çeken Tarsus İdman Yurdu Spor Kulübü'nün tarihsel süreçteki durumu ve içinde bulunduğu durum değerlendirildi. Tarsus İdman Yurdu Spor Kulübü ile ilgili yapılması planlanan proje ve çalışmalar sunularak destek istendi. 

Tarsus İdman Yurdu Kulüp Başkanı Ali İlk'in destek çağrısında bulunduğu ziyaret hediye takdimi ve hatıra fotoğrafının çekiminin ardından son buldu. 

Emine KUREN

https://eminekurengulname.com/

http://gullnamee.blogspot.com.tr

Yazılarımın izinsiz ya da kaynak belirtilip link verilmeksizin kopyalanması, yayınlanması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na göre suçtur...


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder