18 Nisan 2022 Pazartesi

TARSUS EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ HER KESİMDEN İNSANI KUCAKLIYOR

Düzenlediği 'İftar Programları' ile her kesimden insanı kucaklayan Tarsus Emniyet Müdürlüğü Tarsus Barbaros Mahallesi'nde 'İftar Programı' düzenledi.

'İftar Programı'na Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel Otcu, Tarsus Emniyet Müdürü Ebubekir Fil ve emniyet mensupları, Tarsus Barbaros Mahalle Muhtarı Salih Başkan ve mahalle sakinleri, Tarsus Protokolü ve basın mensupları katıldı.

Tarsus Emniyet Müdürü Ebubekir Fil 'İftar Programı'nda yaptığı konuşmada;

"bizleri bir araya getiren mübarek Ramazan Ayı'nda sizlerle olmaktan devletim ve teşkilatımız adına çok mutluyum. Yüce Peygamberimiz Hz, Muhammed (sav)'in 'komşusu açken tok yatan bizden değildir' sözü en mukaddes ilkemizdir. Vatandaşımızın bizlerle olan birlikteliği bize güç veren en büyük moraldir. Burada bulunan herkesi selam ve sevgilerimle kucaklıyor herkese hayırlı ramazanlar diliyorum" dedi.

Tarsus Barbaros Mahalle Muhtarı Salih Başkan ise yaptığı konuşmada emniyet müdürüne ve programa emeği geçenlere teşekkür etti.

'İftar Programı' edilen duaların ardından hasbihal ve memnuniyet duyguları ile son buldu. 

Emine KUREN

https://eminekurengulname.com/

http://gullnamee.blogspot.com.tr

Yazılarımın izinsiz ya da kaynak belirtilip link verilmeksizin kopyalanması, yayınlanması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na göre suçtur...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder