28 Nisan 2022 Perşembe

MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 41 'SARI LİMON’U TARSUS'A HEDİYE ETTİ

Mersin Büyükşehir Belediyesi, toplu taşıma filosuna Nisan ayının başında kazandırdığı 26 ‘Sarı Limon’a 41 yeni araç daha kazandırdı. 41 yeni 'Sarı Limon’un' Anahtar Teslim Töreni' Tarsus Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleşti. 

'Anahtar Teslim Töreni'ne CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, KARSAN Genel Müdürü Muzaffer Arpacıoğlu, CHP Mersin eski Milletvekili Ali Oksal, CHP Mersin İl Başkanı Adil Aktay, CHP Tarsus İlçe Başkanı Ozan Varal, meclis üyeleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, muhtarlar, Tarsus Halkı ve basın mensupları katıldı.

Mersin Büyükşehir Belediyesi'nin Ramazan Bayramı öncesinde Tarsus'a müjdeli hediyesi olan 41 yeni 'Sarı Limon’un 'Anahtar Teslim Töreni'nde KARSAN Genel Müdürü Muzaffer Arpacıoğlu, CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır ve Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer sırayla söz alarak toplu taşıma filosuna kazandırılan 41 yeni 'Sarı Limon’ ile ilgili bilgilendirme yaptı. 41 yeni 'Sarı Limon’un Tarsus'a sağlayacağı değeri dile getirerek Tarsus'ta yapılan ve yapılması planlanan çalışmalar ve hizmetlerdem bahsettiler. 41 kere maşallah demek için bir araya gelindiğini ifa ederek 41 yeni 'Sarı Limon’un Tarsus'a bayram hediyesi olduğunu söylediler. Tüm katılımcılara teşekkür ettiler. 

'Anahtar Teslim Töreni'nin ardından protokol üyelerinin ve Tarsus Halkı'nın katılımıyla 8,5 metrelik dizel atak yeni araçlarla Tarsus'ta şehir turu yapıldı.

Mersin Büyükşehir Belediyesi devam eden yeni alımlarla yılsonuna kadar toplu taşıma filosuna toplam 185 yeni araç kazandıracak. 

Emine KUREN 

https://eminekurengulname.com/

http://gullnamee.blogspot.com.tr

Yazılarımın izinsiz ya da kaynak belirtilip link verilmeksizin kopyalanması, yayınlanması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na göre suçtur...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder