30 Nisan 2022 Cumartesi

YOGA GÜNLERİ'NDE KENDİNİZİ KEŞFEDECEKSİNİZ

Mersin Alzheimer Derneği Tarsus Grubu'nun sağlıklı aktif yaş almanın önemine dikkat çekmek için düzenlediği 'Yoga Günleri' başladı. 

Yoga ve Pilates Eğitmeni Özge Çıplakoğlu'nun eğitmenliğinde Ülker Aydın Yaşlı Dayanışma ve Erinç Evi'nin Bahçesi'nde başlatılan 'Yoga Günleri'nde fiziksel ve zihinsel iyilik halini artırmak amacıyla nefes almaya odaklanan bir egzersiz şekli olan yoga ile beden ve nefes farkındalığını kazanıp kendinizi keşfettiğinizi göreceksiniz diyen Mersin Alzheimer Derneği Tarsus Grubu 'Yoga Günleri'nin her hafta Cuma günü, 14.30-15.30 saatleri arasında olacağını söyledi. 

Mersin Alzheimer Derneği Tarsus Grubu yoganın kasları güçlendirirken solunum sistemini ve kalp sağlığını desteklediğini; bağımlılık tedavisine yardımcı olurken stres, kaygı, depresyon ve kronik ağrıları azalttığını; uyku düzenini iyileştirirken yaşam kalitesini arttırdığını belirtti. Alternatif tıp türü olarak kabul edilen yoga ile sağlıklı aktif yaş alınabileceğini vurgulayan Mersin Alzheimer Derneği Tarsus Grubu herkesi 'Yoga Günleri'ne davet etti.  

Emine KUREN

https://eminekurengulname.com/

http://gullnamee.blogspot.com.tr


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder