31 Mart 2022 Perşembe

ÜLKER AYDIN YAŞLI DAYANIŞMA VE ERİNÇ EVİ'NİN YAŞ ALMIŞ ÇINARLARI UNUTULMAZ ANLAR YAŞADI

Mersin Alzheimer Derneği Tarsus Grubu'nun kurduğu 'Unutulmayan Nağmeler Korosu' her hafta Perşembe günleri Ülker Aydın Yaşlı Dayanışma ve Erinç Evi'nde çalışmalarını sürdürüyor. 

'Unutulmayan Nağmeler Korosu' çalışma dönemi sonunda verecekleri konser için Şef Hasan Basri Üstün yönetiminde hazırlıklarını aralıksız devam ettiriyor. 

Tarsus İclal Ekenler Mesleki Teknik Anadolu Lisesi'nin Hasta Kabul-Çocuk Gelişimi öğretmen ve öğrencileri 'Unutulmayan Nağmeler Korosu'nun Şef Hasan Basri Üstün yönetiminde her hafta rutin olarak yaptığı koro çalışmasına katılarak hazırladıkları folklör gösterisi ve müzik dinletisi ile Ülker Aydın Yaşlı Dayanışma ve Erinç Evi'nin yaş almış çınarlarına unutulmaz anlar yaşattı.

Mersin Alzheimer Derneği Tarsus Grubu tarafından Tarsus İclal Ekenler Mesleki Teknik Anadolu Lisesi'nin Hasta Kabul-Çocuk Gelişimi öğretmen ve öğrencilerine Alzheimer Derneği ve Ülker Aydın Yaşlı Dayanışma ve Erinç Evi ile ilgili bilgilendirme yapıldı. 


Emine KUREN

https://eminekurengulname.com/

http://gullnamee.blogspot.com.tr

Yazılarımın izinsiz ya da kaynak belirtilip link verilmeksizin kopyalanması, yayınlanması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na göre suçtur...


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder