5 Nisan 2022 Salı

TARSUS İDMAN YURDU SPOR KULUBÜ BAŞKANI ALİ İLK TARSUS'TAKİ SİYASİ PARTİLERİN İLÇE BAŞKANLIĞINI ZİYARET ETTİ

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta Play-off mücadelesi veren ekibimiz Tarsus İdman Yurdu Kulüp Başkanı Ali İlk ve Yönetim Kurulu Üyeleri TBMM'de grubu bulunan siyasi partilere ziyarette bulundu.

Tarsus İdman Yurdu Spor Kulübü Başkanı Ali İlk Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Milliyetçi Hareket Partisi Tarsus İlçe Başkanlığı, Cumhuriyet Halk Partisi Tarsus İlçe Başkanlığı, İyi Parti Tarsus İlçe Başkanlığı ve Adalet-Kalkınma Partisi Tarsus İlçe Başkanlığı'nı ziyaret etti. 

Ziyarette, Tarsus İdman Yurdu Spor Kulübü Başkanı Ali İlk ve Yönetim Kurulu Üyeleri MHP Tarsus İlçe Başkanı Mehmet Çelik, CHP Tarsus İlçe Başkanı Ozan Varal, İyi Parti Tarsus İlçe Başkanı Daniyel Mercan, Ak Parti Tarsus İlçe Başkanı Hasan Podak ile birlikte Tarsus Şehir Stadyumu'nu değerlendirdi. Tarsus Şehir Stadyumu ile ilgili konuların TBMM'nin gündemine taşınması gerektiğini ileterek destek istedi. 

Ziyaret, hediye takdimi ve hatıra fotoğrafının çekiminin ardından son buldu. 

Emine KUREN 

https://eminekurengulname.com/

http://gullnamee.blogspot.com.tr

Yazılarımın izinsiz ya da kaynak belirtilip link verilmeksizin kopyalanması, yayınlanması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na göre suçtur...


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder