31 Mart 2018 Cumartesi

BU VATAN ASLA BÖLÜNMEYECEK


Tarsus Cengiz Topel Anadolu Lisesi Öğrencileri Afrin'deki askerlere destek videosu çekti. Çekilen bu videoyu sosyal medya da yayınladı. Tarsus Medeniyetler Beşiği Sayfası'da da yayınlanan video büyük ilgi gördü.

Videonun Tarsus Medeniyetler Beşiği Sayfası' nda yayınlanmasının ardından Afrin'deki Mehmetçik sayfa editörleri aracılığıyla Tarsus Cengiz Topel Anadolu Lisesi Öğrencileri'ne yazılı teşekkür mesajıyla birlikte üzerine yazı yazdıkları topun fotoğrafını çekip gönderdiler.
Mehmetçik gönderdiği mesaj da "Merhaba! Size şuan Suriye'den yazıyoruz. Cengiz Topel Anadolu Lisesi Öğrencileri'nin ve Öğretmenleri'nin hazırlamış olduğu Mehmetçiğe destek videosunu izledik. Biz de bu desteğe karşılık olarak fırtına topçusuna yakışır bir şekilde teşekkür etmek istedik." dedi.

Sayfa editörleri gençlerin ve mehmetçiğin sergilediği bu duyarlı davranışın nice şehit kanlarıyla sulanmış vatan toprağını hiçbir gücün bölemeyeceğinin göstergesi olduğunu söyleyerek  milli duyguları harekete geçiren öğrencilere ve mehmetçiğe teşekkür etti.

Emine KUREN


http://gullnamee.blogspot.com.tr

Yazılarımın izinsiz ya da kaynak belirtilip link verilmeksizin kopyalanması, yayınlanması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na göre suçtur...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder