19 Mart 2018 Pazartesi

ZİHİNSEL ENGELLİ ÇOCUKLARI YETİŞTİRME VE KORUMA VAKFI'NA  BAHAR GELDİ


 
Tarsus Milliyetçi Hareket Partisi Kadın Kolları'nın Zihinsel Engelli Çocukları Yetiştirme ve Koruma Vakfı'na bağlı Özel Makbule Ölçen Özel Eğitim Kurumu'nda organize ettiği 'Bahar Bayramı' büyük bir coşku ile kutlandı.
Etkinliğe Tarsus Belediye Başkanı'nın eşi Öznur Kara Can, Tarsus Belediyesi Başkan Yardımcıları Seda Sağlam ve Serap Kurtçu, Tarsus Milliyetçi Hareket Partisi Kadın Kolları Başkanı Fadime Şen ve üyeleri, SEM Dil Kurumu Yöneticisi Esra Gürses, Zihinsel Engelli Çocukları Yetiştirme ve Koruma Vakfı Tarsus Şube Başkanı Gülten İşcan, ZİÇEV Özel Makbule Ölçen Özel Eğitim Kurumu Müdürü Yasemin Türkseven, öğretmenleri ve öğrencileriyle birlikte öğrenci velileri katıldı.
Etkinlik Özel Makbule Ölçen Özel Eğitim Kurumu Müdürü Yasemin Türkseven'in açılış konuşmasıyla başladı. Türkseven açılış konuşmasında kurum bünyesinde yapılan çalışmalara değinerek engelli çocukları unutmayıp 'Bahar Şenliği' ile farkındalık oluşturan, zihinsel engelli çocuklara bahar coşkusunu yaşatan Tarsus Milliyetçi Hareket Partisi Kadın Kolları Başkanı Fadime Şen ve üyelerine teşekkür etti. Tüm kurum, kuruluş ve kişileri zihinsel engelli çocuklara karşı duyarlı olmaya davet eden Türkseven baharın ve Mübarek Üç Ayların vatanımıza, milletimize hayırlar getirmesini niyaz ediyorum diyerek tüm şehitlerimize dua istedi.
Tarsus Belediyesi Başkan Yardımcısı Seda Sağlam yaptığı konuşmada baharın ve Mübarek Üç Ayların ülkemizin ve milletimizin birlik, beraberlik ve dirilişine vesile olmasını dileyerek kurum çalışanlarına zihinsel engelli çocuklara yönelik çalışmalarındaki özveriden dolayı teşekkür etti.

Tarsus Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Fadime Şen yaptığı konuşmada engelli çocuklara karşı tüm toplumun gereken hassasiyeti göstererek engelli çocuklara karşı yapılan çalışmalarda mutlaka yer alması gerektiğini söyledi. Engelli annelerinin evlatlarına karşı gösterdikleri sevgi, cefa ve özveriyle cenneti hakettiğini ifade ederek her zaman engelli annelerinin,  engelli çocukların ve engelli çocuklara yönelik çalışmalar yapan kurumların destekçisi olacağız dedi. Tüm katılımcıların 'Bahar Bayramı'nı ve Mübarek Üç Aylarını kutladı.
Etkinlikte söz alan SEM Dil Kurumları Yöneticisi Esra Gürses'te 'Bahar Bayramı'nı ve Mübarek Üç Ayları kutlayarak etkinliğe emeği geçenlere ve Özel Makbule Ölçen Özel Eğitim Kurumu çalışanlarına teşekkür etti.
Etkinlikte Tarsus Milliyetçi Hareket Partisi Kadın Kolları'nın hazırladığı ikramlar tüm katılımcılara ve zihinsel engelli çocuklara ikram edilirken katılımcılar zihinsel engelli çocuklarla birlikte zihinsel engelli çocukların yüreğine dokunarak 'Bahar Bayramı'nın coşkusuyla doyasıya eğlendiler.


Emine KUREN

http://gullnamee.blogspot.com.tr

Yazılarımın izinsiz ya da kaynak belirtilip link verilmeksizin kopyalanması, yayınlanması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na göre suçtur...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder