14 Mart 2018 Çarşamba

ENGELLİ ÇOCUKLAR TIP BAYRAMINDA HAYALİNE KAVUŞTU


14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Tarsus İlçe Sağlık Müdürü Dr. Füsun Kaleli Zihinsel Yetersiz Çocukları Yetiştirme ve Koruma Vakfı'na bağlı Özel Makbule Ölçen Özel Eğitim Kurumu öğrencilerinden Sinan Arda ve Dilek Naz Ağca'yı okul müdürü Yasemin Türkseven ve öğretmenleri Beril Gültepe gözetiminde makamında konuk etti.
İlçe Sağlık Müdürü Dr. Füsun Kaleli ve okul müdürü Yasemin Türkseven bu programdaki amaçlarının 14 Mart Tıp Bayramı'nda engelli çocukları  hayalleri olan doktor koltuğuna oturtarak bir farkındalık oluşturmak ve engelli öğrencilerle bayram coşkusunu ve mutluluğunu en güzel şekilde yaşamak olduğunu söyledi.
İlçe Sağlık Müdürü Dr. Füsun Kaleli'nin koltuğuna oturan engelli öğrencilere Dr. Füsun Kaleli tarafından temizliğe ve hijyene dikkat çekmek amacıyla şampuan ve sıvı sabun hediye edilirken  engelli çocuklara verdiği desteklerden dolayı Dr. Füsun Kaleli'ye okul müdürü Yasemin Yurtseven tarafından teşekkür belgesi verildi.
Heyecanın ve duygusal anların yaşandığı program İlçe Sağlık Müdürlüğü'nün hazırladığı ikramların sunumu ile son buldu.

Emine KUREN

http://gullnamee.blogspot.com.tr

Yazılarımın izinsiz ya da kaynak belirtilip link verilmeksizin kopyalanması, yayınlanması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na göre suçtur...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder