23 Mart 2018 Cuma

ÖMRÜN SON DEMİNE MELEK DOKUNDU


Türkiye Alzheimer Derneği Mersin Şubesi Tarsus Grubu '18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası' dolayısıyla Tarsus Belediyesi'nin katkılarıyla organize ettiği programlarla ömürlerinin son deminde sonbaharı yaşayan yaşlılara unutulmaz anlar yaşattılar.
Türkiye Alzheimer Derneği Mersin Şubesi Tarsus Grubu '18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası' dolayısıyla organize ettiği ziyaret programı kapsamında Tarsus'un farklı mahallelerindeki yaşlıları ziyaret ederek yaşlılarla nitelikli zaman geçirmenin önemine vurgu yaptı. Ziyaret edilen yaşlılara hediyeler verdi. Ülker Aydın Yaşlı Dayanışma ve Erinç Evi'nde organize ettiği Hasan Önal konseri ile de yaşlılarla çocukları buluşturarak hoşça vakit geçirmelerini sağladı. Yaşlılara saygının önemine dikkatleri çekerek yaşlılara karşı toplumsal sorumlulukları  ve çocuk sevgisinin yaşlılar üzerindeki etkisini hatırlattı.
Duygusal anların yaşandığı programlar memnuniyet duyguları ile son bulurken Türkiye Alzheimer Derneği Mersin Şubesi Tarsus Grubu adına konuşma yapan Nazan Şengül programlara destek veren Tarsus Belediyesi'ne ve programlara katılan tüm katılımcılara teşekkür etti.


Emine KUREN


Yazılarımın izinsiz ya da kaynak belirtilip link verilmeksizin kopyalanması, yayınlanması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na göre suçtur...


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder