27 Mart 2018 Salı

ARTIK SICAK YATAĞINDA UYUYACAK


Türk Kızılayı Tarsus Şubesi Kadın Çalışma Grubu Türk Kızılayı Tarsus Şube Başkanı Kemal Duru öncülüğünde çalışmalarına aralıksız devam ediyor.
Tarsus'un farklı mahallelerinde ikamet eden yaşlılara ihtiyaçlarına binaen sponsorlar desteği ile yardımlar götüren Türk Kızılayı Tarsus Şubesi Kadın Çalışma Grubu bu kez yaşlı bir kadını İlçe Sağlık Müdürlüğü'ne bağlı YASTEP (Yaşlılara Saygı ve Temiz Evim Projesi) aracılığıyla bazalı yatakla buluşturdu. Yıllardır kuru beton üzerinde yatan yaşlı kadın kendisine bağışlanan bazalı yatağı görünce duygusal anlar yaşadı.
Türk Kızılayı Tarsus Şube Başkanı Kemal Duru konuyla ilgili yaptığı açıklamada Türk Kızılayı Tarsus Şubesi olarak toplumun beklentilerine cevap vermenin gayretindeyiz diyerek ihtiyaç sahiplerine özellikle de yaşlılara karşı toplumun her kesimini birlik, beraberlik ve dayanışmaya davet ediyoruz dedi. Huzurlu bir toplum için her bireyin sorumluluğunun farkında olması ve bu sorumlulukları yerine getirme noktasında sivil toplum kuruluşlarının gerekli çalışmaları yapması gerektiğine dikkatleri çekerek yıllardır kuru beton üzerinde yatan yaşlı kadının bundan sonraki süreçte sıcak yatağında uyuyacak olmasının mutluluğu içinde olduklarını söyledi. Bazalı yatak yardımı konusunda sponsor olan Aleste Güzellik Merkezi işletmecisi Aliye Bayatoğluna, YASTEP (Yaşlılara Saygı ve Temiz Evim Projesi) ekibine ve Türk Kızılayı Tarsus Şubesi Kadın Çalışma Grubu'na teşekkür etti.

Emine KUREN


Yazılarımın izinsiz ya da kaynak belirtilip link verilmeksizin kopyalanması, yayınlanması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na göre suçtur...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder