28 Mart 2018 Çarşamba

MUHABBET ÇAYDA HASIL OLDU


Türkiye Alzheimer Derneği Mersin Şubesi'nin başlattığı 'Çay Saati Buluşması' etkinliği kapsamında Türkiye Alzheimer Derneği Mersin Şubesi Tarsus Grubu ve Tarsus Belediyesi'nin Ülker Aydın Yaşlı Yaşam ve Erinç Evi'nde organize ettiği program büyük bir coşku ile gerçekleşti.
Programa Alzheimer Derneği üyeleri, alzheimer hastası ve hasta yakınları, sivil toplum kuruluşlarının üyeleriyle birlikte Tarsus halkı katıldı.
Program Türkiye Alzheimer Derneği Mersin Şubesi Tarsus Grubu adına Meryem Keskinnişancı'nın yaptığı açılış konuşmasıyla başladı. Keskinnişancı Alzheimer Derneği bünyesinde yapılan çalışmaları ve faaliyetleri anlatarak tüm katılımcılara teşekkür etti.
Türkiye Alzheimer Derneği Mersin Şubesi Tarsus Grubu İşaret Dili Kursu Öğrencileri'nin Halk Eğitim Merkezi Eğitmeni Bedia Dinçkuyucu yönetiminde işaret dili ile mini konseri ile sosyal sorumluluklarının farkına varan katılımcılar Türkiye Alzheimer Derneği Mersin Şubesi 'Ritim Grubu' nun birbirinden güzel şarkılarıyla doyasıya eğlendiler.
Program hazırlanan ikramların sunumuyla son bulurken tüm katılımcılar ikram edilen çaydan hasıl olan muhabbetin cazibesine kapıldılar.

EMİNE KUREN

http://gullnamee.blogspot.com.tr

Yazılarımın izinsiz ya da kaynak belirtilip link verilmeksizin kopyalanması, yayınlanması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na göre suçtur...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder