29 Mart 2018 Perşembe

YILMADAN YORULMADAN MÜCADELEYE DEVAM

İlçe Sağlık Müdürlüğü'nün Türk Kızılayı Tarsus Şubesi,Tarsus Kent Konseyi, Türk Kadınlar Birliği, Atatürkçü Düşünce Derneği, Anıt Lions Kulübü, Tarsus Şelale Soroptomist Kulübü, Tarsus Kadınlar Derneği, Zihinsel Engelli Çocukları Yetiştirme ve Koruma Vakfı, Tarsus ve Çamlıyayla Muhtarlar Derneği ile birlikte  14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla 75. Yıl Kültür Merkezi'nde düzenlediği 'Günümüzde Genç Olmak Konulu' konferansının ve 'Bağımlılıkla Mücadele Projesi'nin değerlendirme toplantısı Zihinsel Engelli Çocukları Yetiştirme ve Koruma Vakfı'nda gerçekleşti.
Toplantı Zihinsel Engelli Çocukları Yetiştirme ve Koruma Vakfı'na bağlı Özel Makbule Ölçen Özel Eğitim Kurumu Müdürü Yasemin Türkseven'in açılış konuşması ile başladı. Türkseven konuşmasında kurum bünyesinde yapılan çalışmaları anlatarak 'Bağımlılıkla Mücadele Projesi'nde yer almaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi. Değerlendirme toplantısına katılan tüm katılımcılara teşekkür etti.
Değerlendirme toplantısında konuşma yapan İlçe sağlık Müdürü Füsun Kaleli'de 'Bağımlılıkla Mücadele Projesi'ne destek veren kişi ve kuruluşlara teşekkür ederek projenin oluşum ve uygulama safhalarına değindi. Projenin hedeflenilen amaca ulaşmış olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Aynı ekiple başka projelerde de yer almak istediğini ifade etti. Sağlıklı, huzurlu, mutlu bir toplum için yılmadan, yorulmadan mücadeleye devam edeceğiz dedi.
Değerlendirme toplantısında 'Bağımlılıkla Mücadele Projesi'ne destek veren Sivil Toplum Kuruluşlarına, Mehmet İşlek, Seyran Davarcı, Emine Kuren, Pınar Tekeli Cambaz, Dr. Esin Esen Delibaş, Psikolog Berivan Ortaç, YASTEP (Yaşlılara Saygı ve Temiz Evim Projesi) Ekibi'ne, Tarsus'ta görev yapan Uzm. Dr. Ramazan Bıyıklı, Uzm. Dr. Haluk Tan, Dr. Kenan Uysal, Uzm. Dr. Ömer Sayar, Uzm. Dr. İbrahim Döven, Uzm. Dr. Durmuş Zaimoğlu, Uzm. Dr. Erol Ak, Uzm. Dr. Battal Alkan, Dr. Hidayet Yıldırım, Dr. Elvan Alpaltaş'a Türk Kızılayı Tarsus Şubesi tarafından teşekkür belgesi verildi. Teşekkür belgesi alan katılımcılar proje ile ilgili duygu ve düşüncelerini dile getirdi.
Değerlendirme toplantısı Zihinsel Engelli Çocukları Koruma ve Yaşatma Vakfı tarafından hazırlanan ikramların sunulması, tüm katılımcılara vakfa bağlı eğitim kurumunun gezdirilmesi ve toplu hatıra fotoğrafının çektirilmesi ile son buldu.

Emine KUREN

http://gullnamee.blogspot.com.tr

Yazılarımın izinsiz ya da kaynak belirtilip link verilmeksizin kopyalanması, yayınlanması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na göre suçtur...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder