28 Mart 2018 Çarşamba

BİR KAN İLE HAYAT BULAN CAN


Türk Kızılayı Tarsus Şebesi'nin 'Kan Bağışı Hayat Kurtarır' sloganıyla organize ettiği kan bağışı kampanyasına her kesimden destek gelmeye devam ediyor.
Tarsus İlçe Sağlık Müdürlüğü'ne bağlı YASTEP (Yaşlılara Saygı ve Temiz Evim Projesi) ekibi Türk Kızılayı Tarsus Şubesi'nin kan bağışı kampanyasına destek verdi. Yarenlik Alanı'nda kurulu kan bağışı standında toplanan YASTEP (Yaşlılara Saygı ve Temiz Evim Projesi) ekibi kan bağışı kampanyası kapsamında verdikleri kanların  bir canda hayat bulmasının önemine dikkat çekerek toplumun her kesimini kan bağışı kampanyasına destek olmaya davet etti.
Tarsus İlçe Sağlık Müdürü Füsun Kaleli ve Türk Kızılayı Tarsus Şube Başkanı Kemal Duru'nun da hazır bulunduğu kan bağışı programında konuşma yapan Türk Kızılayı Tarsus Şube Başkanı Kemal Duru hayat kurtarmakla eş değer olan kan bağışı ile bir can'a derman olunurken diğer tarafta da kan bağışı yapan kişinin sağlıklı bir yaşamın kapılarını araladığına vurgu yaptı. Kan bağışının önemini ve kan bağışlamanın insan sağlığına faydalarını sosyal yaşamdan örnekler vererek anlatan Duru herkesi kan bağışına davet etti. Kan bağışı kampanyasına destek veren YASTEP ( Yaşlılara Saygı ve Temiz Evim Projesi) ekibine teşekkür etti.

Emine KUREN


Yazılarımın izinsiz ya da kaynak belirtilip link verilmeksizin kopyalanması, yayınlanması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na göre suçtur...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder