19 Mart 2018 Pazartesi

TÜRK KIZILAYI TARSUS ŞUBESİ'NDEN TOPLUMSAL DUYARLILIK ÖRNEĞİ

Türk Kızılayı Tarsus Şubesi Tarsus Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ve İlçe Sağlık Müdürlüğü'ne bağlı YASTEP(Yaşlılara Saygı ve Temiz Evim Projesi)'in katkılarıyla 'Yaşlılar Haftası' dolayısıyla Tarsus'un farklı mahallelerinde ikamet eden yaşlıları ziyaret etti.
Oldukça duygusal anların yaşandığı ziyaretlerde Türk Kızılayı Tarsus Şubesi Kadın Çalışma Grubu ve YASTEP ekibi yaşlılarla yakından ilgilenerek Türk Kızılayı Tarsus Şubesi'nin hazırladığı kahvaltı paketlerini hediye ettiler.
Türk Kızılayı Tarsus Şubesi Başkanı Kemal Duru 'Yaşlılar Haftası' dolayısıyla organize ettikleri bu ziyaretlerle toplumdaki sosyal sorumluluk bilincini harekete geçirmeyi hedeflediklerini belirterek Türk Kızılayı Tarsus Şubesi olarak 'Yaşlılar Haftası'nda, evde temizlik hizmeti alan yaşlılarımızı ziyaret edip, gönüllerine dokunup yanlarında olmak istedik dedi. Toplumun her kesimini 'Yaşlılar Haftası'nda evinde yalnız yaşıyan, bakıma muhtaç yaşlılarımızı ziyaret etmeye davet ediyoruz diyerek yaşlılara karşı duyarlı olmaya davet etti.

Emine KUREN

http://gullnamee.blogspot.com.tr

Yazılarımın izinsiz ya da kaynak belirtilip link verilmeksizin kopyalanması, yayınlanması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na göre suçtur...



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder