12 Mart 2018 Pazartesi

TARSUS BORSA İSTANBUL ŞEHİT UMUT SAMİ ŞENSOY ANADOLU LİSESİ İMPARATORLARIN AYAK İZİNİ SÜRMEYE DEVAM EDİYOR


Tarsus Borsa İstanbul Şehit Umut Sami Şensoy Anadolu Lisesi üç yıldır devam eden ve bu yıl bitecek olan 'Following The Footprints Of The Emperors' projesi kapsamında 4-9 Mart tarihleri arasında 5 öğretmen ve 3 öğrenci ile birlikte Hırvatistan'a gitti.
Avrupa Birliği Komisyonu Türkiye Ulusal Ajansı tarafından fonlanan proje ile Hırvatistan'a giden Tarsus Borsa İstanbul Şehit Umut Sami Şensoy Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri Metkovic, Dubrovnik ve Split gibi önemli şehirleri görme fırsatı bulurken bu şehirlerde rehberler eşliğinde müze ve tarihi yerleri gezdi. Öğrenciler müzede uzmanlar gözetiminde mozaik çalışmalarına katıldı. Öğrencilere Avrupa birliği politikaları,  roma dönemi devlet yönetim sistemi, tarihi amfi tiyatrolar tanıtıldı.
9 ortaklı olan ve koordinatörlüğünü Tarsus Borsa İstanbul Şehit Umut Sami Şensoy Anadolu Lisesi'nin yaptığı 'Following The Footprints Of The Emperors' projesi ile öğrenciler farklı kültürleri tanıma fırsatı bulurken özgüven ve dil becerilerini geliştirmenin mutluluğunu yaşadı. Gezi sonunda projeye katılan tüm katılımcılara törenle sertifika verildi.

Emine KUREN

http://gullnamee.blogspot.com.tr

Yazılarımın izinsiz ya da kaynak belirtilip link verilmeksizin kopyalanması, yayınlanması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na göre suçtur...


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder