7 Mart 2022 Pazartesi

8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ RESİM SERGİSİ SANATSEVERLERİN BEĞENİSİNE SUNULDU

Tarsus Belediyesi ve Tarsus Anıt Lions Kulübü'nün 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla ortaklaşa düzenlediği Resim Sergisi'nin açılış töreni Tarsus Belediyesi Mehmet Bal Sanat Galerisi'nde gerçekleşti.

Ressam Piyale Çataklı'nın 'kadın' temalı ve Ressam Seval Meray'ın 'Atatürk' temalı resimlerinin yer aldığı 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Resim Sergisi'ne; Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel Otcu, Tarsus Belediyesi Kadın ve Aile Müdürü Ali Haydar Ölmez, Belediye Meclis Üyesi Ünzile Kuru, Tarsus Anıt Lions Kulübü Başkanı Aile Hekimi Dr.Esin Esen Delibaş ve Yönetim Kurulu Üyeleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, siyasi parti temsilcileri, sanatseverlerle birlikte basın mensupları katıldı.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü Sergisi açılış töreninde Tarsus Anıt Lions Kulübü Başkanı Aile Hekimi Dr.Esin Esen Delibaş, Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel Otcu, Ressam Seval Meray sırayla söz alarak günün anlam ve önemini anlatan konuşma yaptılar. Emeği geçenlere ve katılımcılara teşekkür ettiler.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü Resim Sergisi açılış töreni çiçek takdimi ve kurdelesinin kesiminin ardından 13 Mart 2022 Pazar gününe kadar sanatseverlerin beğenisine sunuldu.  

Emine KUREN

https://eminekurengulname.com/

http://gullnamee.blogspot.com.tr

Yazılarımın izinsiz ya da kaynak belirtilip link verilmeksizin kopyalanması, yayınlanması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na göre suçtur...


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder