30 Mart 2022 Çarşamba

'BANA BİR MASAL ANLAT' ETKİNLİĞİNDE İKİ KUŞAK BİR ARAYA GELDİ

Mersin Alzheimer Derneği Tarsus Grubu'nun Özel Tarsus Bilge Koleji ile birlikte 'Yaşlı Çocuk Buluşması' platformu kapsamında düzenlenleği 'Bana Bir Masal Anlat' etkinliği Özel Tarsus Bilge Koleji Bahçesi'nde gerçekleşti.

'Bana Bir Masal Anlat' etkinliğine Mersin Alzheimer Derneği Tarsus Grubu, Ülker Aydın Yaşlı Dayanışma ve Erinç Evi'nin müdavimi yaş almış çınarları, Özel Tarsus Bilge Koleji'nin Kurucu Temsilcisi Özgül Özçelikçi öğretmenleri ve öğrencileri katıldı. 

'Yaşlı Çocuk Buluşması' platformu kapsamında düzenlenlenen 'Bana Bir Masal Anlat Etkinliği'nde Ülker Aydın Yaşlı Dayanışma ve Erinç Evi'nin yaş almış çınarı emekli öğretmen Ayşe Sucularlı'nın sunumu ve moderatörlüğünde Özel Tarsus Bilge Koleji'nin anaokulu ve ilkokulu öğrencileri yaş almış çınarlarla hoşça vakit geçirdiler. Birlikte şarkı söylediler. Yaş almış çınarlar öğrencilere masal anlattı. Öğrencilerden gelen soruları yanıtladı. 

Mersin Alzheimer Derneği Tarsus Grup Temsilcisi Nazan Şengül ve Özel Tarsus Bilge Koleji Kurucu Temsilcisi Özgül Özçelikçi yaş almış çınarların ve çocukların toplumdaki yeri ve önemine dikkat çekerek etkili iletişimin tekniklerini ve önemini hatırlattılar. Etkinliğe emeği geçenlere teşekkür ettiler. 

İki kuşak arasındaki iletişimin eğitime ve sosyal yaşama etkisinin uygulamalı olarak gösterildiği 'Bana Bir Masal Anlat' etkinliği hazırlanan ikramların sunumu ve hediye takdimi ile son. 

Emine KUREN

https://eminekurengulname.com/

http://gullnamee.blogspot.com.tr

Yazılarımın izinsiz ya da kaynak belirtilip link verilmeksizin kopyalanması, yayınlanması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na göre suçtur...


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder