6 Mart 2022 Pazar

EĞLENEREK ÖĞRENDİLER, ÜRETTİKLERİ ÜRÜNLERİ ALZHEİMER HASTALARINA HEDİYE ETTİLER

Tarsus Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'nün 'Eğlenin-Öğrenin-Üretin-Hediye Edin' sloganıyla Tarsus'un muhtelif mahallelerinde ve Tarsus'ta faaliyet gösteren farklı kurumlarda düzenlediği 'Dayanışma Atölyeleri' projesinin 'Esnek Seramik, Çerçeve Süsleme Atölyesi' Mersin Alzheimer Derneği Tarsus Grubu'nun faaliyetlerini yürüttüğü Tarsus Belediyesi Ülker Aydın Yaşlı Dayanışma Evi'nde gerçekleşti.

Etkinliğe, Tarsus Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Harun Doğan, Sosyal İşler Sorumlusu Harun Talaş, Tarsus Belediyesi Personelleri, Dayanışma Atölyeleri Eğitmenleri, Tarsus'ta ikamet eden gönülü katılımcılar, alzheimer hasta yakınları ile birlikte davetliler katıldı. 

Etkinlikte konuşma yapan Tarsus Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Harun Doğan 'Dayanışma Atölyeleri' projesi ile ilgili bilgilendirme yaparak Tarsus Belediyesi bünyesinde yapılan etkinliklerden bahsetti. Alzheimer hastalarını önemsediklerini ifade ederek 'Esnek Seramik, Çerçeve Süsleme Atölyesi' kapsamında gönüllü katılımcılar tarafından üretilen ürünleri alzheimer hastalarına hediye edileceğini belirtti. Tüm katılımcılara teşekkür etti. 

Eğlenerek öğrenip, ürettiklerini hediye etmekten mutluluk duyan gönüllü katılımcılar Tarsus Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'nün 'Dayanışma Atölyeleri'nden duydukları memnuniyeti dile getirerek Tarsus Belediyesi yetkililerine teşekkür ettiler. 

Tarsus Belediyesi Sosyal İşler Sorumlusu Harun Talaş, Belediye Personelleri Ali Erkeç, Sanem Altun ve Berrin Teke'nin özverili çalışmalarının göz doldurduğu etkinlik; gönüllü Katılımcıların Dayanışma Atölyeleri Eğitmenlerinin gözetiminde sevgiyle ürettikleri ürünlerin Mersin Alzheimer Derneği Tarsus Grubu aracılığıyla alzheimer hastalarına hediye edilmesi ve memnuniyet duyguları ile son buldu. 

Emine KUREN

https://eminekurengulname.com/

http://gullnamee.blogspot.com.tr

Yazılarımın izinsiz ya da kaynak belirtilip link verilmeksizin kopyalanması, yayınlanması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na göre suçtur...


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder