6 Mart 2022 Pazar

KÜÇÜCÜK YÜREĞİNDE BÜYÜK DUYGULAR TAŞIYAN ÖĞRENCİLER TARSUS BELEDİYESİ ÜLKER AYDIN YAŞLI DAYANIŞMA EVİ'Nİ ZİYARET ETTİ

Mersin Alzheimer Derneği Tarsus Grubu faaliyetlerini yürüttüğü Tarsus Belediyesi Ülker Aydın Yaşlı Dayanışma Evi'nde küçücük yüreğinde büyük duygular taşıyan masum bakışları konuk etti. 

Tarsus Çağlayan İlkokulu öğretmenleri ve öğrencileri Tarsus Belediyesi Ülker Aydın Yaşlı Dayanışma Evi'nin müdavimi yaş almış çınarları ve Mersin Alzheimer Derneği Tarsus Grubu'nu ziyaret etti.


Ziyarette, Mersin Alzheimer Derneği Tarsus Grubu adına konuşma yapan Nazan Şengül Alzheimer Derneği ve Tarsus Belediyesi Ülker Aydın Yaşlı Dayanışma Evi ile ilgili bilgilendirme yaparak dernek bünyesinde ve Tarsus Belediyesi Ülker Aydın Yaşlı Dayanışma Evi bünyesinde yapılan proje ve çalışmalardan bahsetti. Alzheimer hastalığı ve hastası ile ilgili açıklama yaparak ziyaretlerinden dolayı Tarsus Çağlayan İlkokulu öğretmenlerine ve öğrencilerine teşekkür etti. 

Ziyarette, küçücük yüreğinde büyük duygular taşıyan öğrenciler masum bakışları ile etrafına mutluluk saçarken, öğretmenlerinin gözetimde yaş almış çınarlarla hoşça vakit geçirdi. Tarsus Belediyesi Ülker Aydın Yaşlı Dayanışma Evi'ni gezerek kurumla birlikte alzheimer hastalığı ve hastası ile ilgili bilgi edindi. 

Emine KUREN

https://eminekurengulname.com/

http://gullnamee.blogspot.com.tr

Yazılarımın izinsiz ya da kaynak belirtilip link verilmeksizin kopyalanması, yayınlanması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na göre suçtur...


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder