21 Mart 2022 Pazartesi

DOWN SENDROMLU ÇAĞATAY ARAS'IN BAĞLAMASININ TELLERİNDEN FARKINDALIK DUYGULARI DÖKÜLDÜ

Tarsus Belediyesi'nin 21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü dolayısıyla düzenlediği Çağatay ve Suphi Aras konseri farkında olanların ilgi ve katılımıyla gerçekleşti. 

Konsere, Tarsus Belediye Başkan Yardımcısı Ali Dinsever, Tarsus Belediyesi Personelleri, özel gereksinimli bireyler ve aileleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile birlikte Tarsus Halkı katıldı.

Konserde Tarsus Belediye Başkan Yardımcısı Ali Dinsever 21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü'nün anlam ve önemini belirterek özel gereksinimli bireylere karşı toplumun sorumluluklarını hatırlattı. Farkındalığı fark eden tüm katılımcılara teşekkür etti. 

21 Mart Dünya Down Farkındalık Günü dolayısıyla düzenlenen Çağatay ve Suphi Aras konserine katılım sağlayanlar azmin, zaferin, sevginin ve başarının engel tanımadığına tanıklık etti. Down Sendromlu Çağatay Aras'ın bağlamasının tellerinden dökülen farkındalık duygularını hissetti. 

Down Sendromlu Çağatay Aras'ın sevimli söylemlerinin ve eylemlerinin yüzlerde tebessüme dönüştüğü konser, çiçek ve hediye takdimi ile son buldu. 

Emine KUREN

https://eminekurengulname.com/

http://gullnamee.blogspot.com.tr

Yazılarımın izinsiz ya da kaynak belirtilip link verilmeksizin kopyalanması, yayınlanması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na göre suçtur...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder