24 Mart 2022 Perşembe

MİLLİ VE MANEVİ DUYGULAR YAŞLILARA SAYGI HAFTASI ETKİNLİĞİ'NDE ŞAHLANDI

Tarsus Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası dolayısıyla etkinlik düzenledi. 

Etkinliğe, Tarsus Orman İşletme Müdürü Muhammet Köse, Tarsus Müze Müdür Vekili Sinan Sezgin, Tarsus Kütüphane Müdürü İbrahim Kaçıra, Tarsus Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Murat Akbaş öğretmenleri ve öğrencileri, Tarsus Kuvayi Milliye Mücahitler Derneği Başkanı İsmail Taşgit ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Tarsus Folklor Araştırma Derneği(TAFAD) üyeleri katıldı.

Tarsus Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Murat Akbaş etkinlikte hoş geldiniz konuşması yaparak günün anlam ve önemini anlattı. Katılımcılara teşekkür etti.

Tarsus Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmeni Serap Davarcı'nın muhteşem sunumu ile taçlanan etkinlikte hazırlanan ikramlar katılımcılara sunuldu. Tarsus Folklor Araştırma Derneği(TAFAD)'nin müzik dinletisi ile türkülerin milli kültürümüzdeki yeri ve önemine dikkat çekildi. Müzik dinletisi ile coşkulu ve eğlenceli dakikalar yaşadı. 

Tarsus Kuvayi Milliye Mücahitler Derneği'nin üyeleri ile milli ve manevi duyguların şahlandığı etkinlik memnuniyet duyguları ve toplu hatıra fotoğrafının çekiminin ardından son buldu. 

Emine KUREN

https://eminekurengulname.com/

http://gullnamee.blogspot.com.t

Yazılarımın izinsiz ya da kaynak belirtilip link verilmeksizin kopyalanması, yayınlanması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na göre suçtur...



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder