31 Ocak 2020 Cuma

TARSUSLU İYİLİKSEVER ENGELLİ BİR ÇOCUĞUN GÖZLERİNDEKİ IŞILTI OLDU

Medeniyetler Beşiği Tarsus'ta kendisini topluma faydalı proje ve çalışmalara adayan, Tarsus'un işiten kulağı, gören gözü, hisseden kalbi ve tüm dünyaya yankılanan sesi olmayı amaç edinmiş Tarsus Belediyesi personeli Tarsuslu iyiliksever bu kez engelli bir çocuğun gözlerindeki ışıltı oldu.
Tarsuslu iyiliksever, Tarsus'un Altaylılar Mahallesi'nde ikamet eden engelli Oğuzhan Doğan'ı ziyaret ederek yüreğine dokundu. Hayallerini gerçekleştirmek için kollarını sıvadı. Portable BT Speaker müzik kutusu hediye ederek sohbet etti.
Tarsuslu iyiliksever her sağlıklı bireyin bir engelli adayı olduğunu hatırlatarak toplumun engellilere karşı sorumluluklarını dile getirdi. Yarının hayatımıza neler getireceğini ve hayatımıza neler kazandıracağını bilmiyoruz diyerek geleceğe yapılan en büyük yatırımın iyilik olduğunu söyledi. Engellileri en güzel şekilde anlayarak kendimizi onların yerine koyup empati kurmalıyız dedi. Engellilere yardımcı olmak için onların sorunlarına karşı duyarlı olunması gerektiğini vurgulayarak engellilere yönelik farkındalık projeleri ve çalışmaları yapılması konusunda her kesime çağrı yaptı. Engelli Oğuzhan Doğan'ın akülü araba sıkıntısının giderilmesi konusunu gündeme taşıdı.
Duygusal anların yaşandığı ziyarette, babası alzheimer hastası olan engelli Oğuzhan Doğan'ın ve annesi Bilge Doğan'ın hayata pozitif bakmaları ve her şeye rağmen şükretmeleri dikkatleri çekti.

Emine KUREN

http://gullnamee.blogspot.com.tr

Yazılarımın izinsiz ya da kaynak belirtilip link verilmeksizin kopyalanması, yayınlanması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na göre suçtur...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder