13 Ocak 2020 Pazartesi

MERSİN ALZHEİMER DERNEĞİ TARSUS GRUBU YENİ DOĞUŞ GAZETESİ'Nİ ZİYARET ETTİ

Mersin Alzheimer Derneği Tarsus Grubu Yeni Doğuş Gazetesi'ne teşekkür ziyaretinde bulundu.

Ziyarette, Mersin Alzheimer Derneği Tarsus Grubu dernek bünyesinde yapılan ve yapılması planlanan proje ve çalışmaları anlattı. Mersin Alzheimer Derneği Tarsus Grubu'nun proje ve çalışmalarını gerçekleştirdiği Ülker Aydın Yaşlı Dayanışma ve Erinç Evi ile ilgili bilgilendirme yaptı. Mersin Alzheimer Derneği Tarsus Grubu 'İmece Mutfak' kapsamında, Zübeyde Hanım Bütünleşik Gündüz Yaşam Evi'nde özel fırınlarda kuruttuğu ve alzheimer hastalığı riskini azalttığı bilinen kuru meyvelerden oluşan hediye paketini Yeni Doğuş Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Emre Geçim'e takdim ederek teşekkür etti.

Yeni Doğuş Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Emre Geçim'de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek gazeteciliğin dünü, bugünü ve yarını ile ilgili genel bir konuşma yaptı. Tarsus'ta faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarının yaptığı çalışmalarla ilgili düşüncelerini, fikirlerini ve önerilerini dile getirdi. Çalışmalarından ve ziyaretlerinden dolayı Alzheimer Derneği Tarsus Grubu'na teşekkür etti.

Karşılıklı fikir alışverişinin yapıldığı ziyaret hatıra fotoğrafının çekiminin ardından son buldu.

Emine KUREN

http://gullnamee.blogspot.com.tr

Yazılarımın izinsiz ya da kaynak belirtilip link verilmeksizin kopyalanması, yayınlanması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na göre suçtur...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder