10 Ocak 2020 Cuma

MERSİN ALZHEİMER DERNEĞİ TARSUS GRUBU 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ'NÜ KUTLADI

Mersin Alzheimer Derneği Tarsus Grubu '10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü' dolayısıyla Tarsus'ta faaliyet gösteren Akdeniz, Ekspres ve Yenises gazetelerini ziyaret etti.
Ziyarette, Mersin Alzheimer Derneği Tarsus Grubu adına konuşma yapan Nazan Şengül dernek faaliyetlerini anlatarak alzheimer hastalığı ve alzheimer hastaları ile ilgili bilgilendirme yaptı. Alzheimer Derneği'nin tarihçesinden bahsetti. Gazetecilik demokrasinin en önemli unsurlardan biridir diyerek basın ahlak ve ilkeleri doğrultusunda hareket eden tüm gazetecilerin '10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladı. Toplumun gelişmesi ve yükselmesinde gazetecilerin ve gazetelerin önemine vurgu yaparak kamuoyunun aydınlatılması ve bilgilendirilmesi doğrultusunda, gece-gündüz demeden, en zor şartlarda dahi mesleklerini icra eden gazetecileri tebrik ettiklerini belirtti. Alzheimer Derneği bünyesinde yapılan çalışmaların duyumu konusunda gönüllük esasına dayalı olarak haber yapan tüm gazetecilere teşekkür etti.
Akdeniz Gazetesi Kurucusu ve Sahibi Mehmet Can Bulut, Ekspres Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Ahmet Can Erdoğan, Ekspres Gazetesi Yazarı Yakup Boncuk, Yenises Gazetesi Sahibi Cem Homurlu, Yenises Gazetesi Muhabiri Fırat Maktay, Yenises Gazetesi'nin emektarı Murat Karademir yaptıkları konuşmada yerel basın ile ilgili bilgilendirme yaparak sosyal sorumluluk projelerinde ve çalışmalarında gazetecilerin etkisinden bahsettiler. Gazetecilerin ve gazetelerin toplumsal kalkınmadaki rolüne değindiler. Yerel basına sahip çıkılması konusuna vurgu yaparak gazeteciliğin zor ve güzel yanlarını anlattılar. Ziyaretlerinden dolayı Mersin Alzheimer Derneği Tarsus Grubu'na teşekkür ettiler.
Ziyaret, Mersin Alzheimer Derneği Tarsus Grubu tarafından hazırlanan hediyelerin sunumu ve toplu hatıra fotoğrafının çekiminin ardından son buldu.

Emine KUREN

http://gullnamee.blogspot.com.tr

Yazılarımın izinsiz ya da kaynak belirtilip link verilmeksizin kopyalanması, yayınlanması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na göre suçtur...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder