3 Şubat 2020 Pazartesi

TARSUS KAYMAKAMI KADİR SERTEL OTCU'DAN MERSİN ALZHEİMER DERNEĞİ TARSUS GRUBU'NA ZİYARET

Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel Otcu Ülker Aydın Yaşlı Dayanışma ve Erinç Evi'nde faaliyet gösteren Mersin Alzheimer Derneği Tarsus Grubu'nu ziyaret etti.
Ziyarette ev sahipliği yapan Mersin Alzheimer Derneği Tarsus Grubu genel sorumlusu Nazan Şengül Ülker Aydın Yaşlı Dayanışma ve Erinç Evi'nde düzenlenen etkinliklerle ilgili bilgilendirme yaptı. Alzheimer Derneği'nin tarihçesinden bahsederek yapılan ve yapılması planlanan proje ve çalışmaları anlattı. Ziyaretinden dolayı Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel Otcu'ya teşekkür etti.
Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel Otcu Ülker Aydın Yaşlı Dayanışma ve Erinç Evi'nde gönüllük esasına dayalı olarak faaliyet gösteren Mersin Alzheimer Derneği Tarsus Grubu'nu tebrik ederek sosyal sorumluluk projelerinin önemini anlattı. Fikir, düşünce ve önerilerini sunarak Mersin Alzheimer Derneği Tarsus Grubu'na teşekkür etti.
Ülker Aydın Yaşlı Dayanışma ve Erinç Evi'nde faaliyet gösteren Mersin Alzheimer Derneği Tarsus Grubu'nun düzenlediği etkinliklere ve çalışmalara katılım sağlayanların da Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel Otcu ile görüşme fırsatı bulduğu ziyaret Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel Otcu'nun Ülker Aydın Gençlik Kütüphanesi'ni ziyareti ve toplu hatıra fotoğrafının çekiminin ardından ile son buldu.

Emine KUREN

http://gullnamee.blogspot.com.tr

Yazılarımın izinsiz ya da kaynak belirtilip link verilmeksizin kopyalanması, yayınlanması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na göre suçtur...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder