10 Ocak 2020 Cuma

İSTANBUL BEŞİKTAŞ BELEDİYESİ'NDEN MERSİN ALZHEİMER DERNEĞİ TARSUS GRUBU'NA ZİYARET

İstanbul Beşiktaş Belediyesi rol model çalışmaları ile adından sıkça söz ettiren Mersin Alzheimer Derneği Tarsus Grubu'nu Ülker Aydın Yaşlı Dayanışma ve Erinç Evi'nde ziyaret etti.
Ziyarete, İstanbul Beşiktaş Belediyesi Başkan Yardımcıları Ozan İş ve Seyhun Şahin, Danışman Rojda Şoroğlu, Danışman Taylan Çam, Avukat Arif Sağlam, Psikolog Begüm Tabakoğlu, Mersin Alzheimer Derneği  Koordinatör Yardımcısı Onur Yeşilgönen, Mersin Alzheimer Derneği Tarsus Grubu, Ülker Aydın Yaşlı Dayanışma ve Erinç Evi görevlileri ve gönüllüleri katıldı.
Ziyarette, Mersin Alzheimer Derneği Tarsus Grubu yapılan ve yapılması planlanan proje ve çalışmalarla ilgili bilgilendirme yaparak derneğin kuruluş amacından bahsetti. Sosyal sorumluluk projelerinde gönüllük esasının önemine vurgu yaptı. Alzheimer hastalığına toplumun bakış açısını anlatarak alzheimer hastalığı ile ilgili toplumda oluşan olumsuz düşünceleri yok etmek için gayret edilmesi gerektiği söyledi. Ziyaretlerinden dolayı İstanbul Beşiktaş Belediyesi'ne teşekkür etti.
İstanbul Beşiktaş Belediyesi'ni temsilen Mersin Alzheimer Derneği Tarsus Grubu'nu ziyaret eden heyet İstanbul Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat'ın selamını ileterek Beşiktaş Belediyesi Yaşam Evi ve Beşiktaş Belediyesi Ulus Yaşam Evi ile ilgili bilgilendirme yaptı. Yaşam Evleri'nde yapılan etkinliklerden bahsederek Yaşam Evleri'nin  sosyal yaşama etkilerine vurgu yaptı. Toplumun Yaşam Evleri'ne yaklaşımlarını dillendirerek hedefledikleri proje ve çalışmaları anlattı.
Karşılıklı fikir alışverişinin yapıldığı ziyaret İstanbul Beşiktaş Belediyesi'nin Zübeyde Hanım Bütünleşik Gündüz Yaşam Evi'ni ziyareti ve toplu hatıra fotoğrafının çekiminin ardından son buldu.

Emine KUREN

http://gullnamee.blogspot.com.tr

Yazılarımın izinsiz ya da kaynak belirtilip link verilmeksizin kopyalanması, yayınlanması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na göre suçtur...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder