31 Ocak 2020 Cuma

TARSUS'TA FAALİYET GÖSTEREN BAZI SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI'NDAN TARSUS KAYMAKAMI KADİR SERTEL OTCU'YA ZİYARET

Tarsus’ta faaliyet gösteren Mersin Alzheimer Derneği Tarsus Grubu, S.S.12 Nolu Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi, Beşir Derneği Tarsus Temsilciliği, Halat Çekme Federasyonu Tarsus Şubesi, Diyanet-Sen Tarsus Şubesi, Kutalmışoğlu Geleneksel ve Atlı Okculuk Spor Kulubü Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel Otcu'ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Ziyaret, tanışma programı ile başladı. Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel Otcu'ya hayırlı olsun ziyaretine gelen sivil toplum kuruluşları kendilerini tanıtarak yaptıkları çalışmalarla ilgili bilgilendirme yaptı. Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel Otcu'ya hoş geldiniz diyerek teşekkür etti.
Ziyarette konuşma yapan Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel Otcu Kaymakamlık bünyesinde yapılan çalışmaları anlatarak Tarsus ile ilgili duygu ve düşüncelerini dile getirdi. Tarsus'ta faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarının faaliyetlerini değerlendirerek sosyal çalışmaların kente ve topluma kazanımlarından bahsetti. Önceki görev yerleri ile Tarsus'u karşılaştırarak değerlendirme yaptı. İletişimin, okumanın, başarının, sevginin ve mutluluğun kent ve toplum üzerindeki etkilerini dile getirdi. Tarsus'un tanıtımı konusundaki eksikliklerin giderilerek, tanıtım konusunda stratejik çalışmaların yapılması gerektiğini söyledi. Sivil toplum kuruluşlarına çalışmalarına yön verecek fikir, görüş ve öneriler sundu. Millet kelimesinin açılımını yaparak insanlığa sunduğu mesaja değindi. Tarihi değerlere sahip çıkılması konusunu sosyal yaşamdan örnekler vererek anlattı. Ziyarette bulunan sivil toplum kuruluşlarına teşekkür etti.
Karşılıklı fikir alışverişinin yapıldığı ziyarette kurum ve kuruluşlar dilek ve önerilerini sunarak Tarsus Kaymakamlığı bünyesinde yapılması planlanan proje ve çalışmalara destek vereceklerini açıkladılar.
Ziyaret, memnuniyet duyguları ve toplu hatıra fotoğrafının çekiminin ardından son buldu.

Emine KUREN

http://gullnamee.blogspot.com.tr

Yazılarımın izinsiz ya da kaynak belirtilip link verilmeksizin kopyalanması, yayınlanması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na göre suçtur...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder