16 Mayıs 2019 Perşembe

TARSUS ŞELALE SOROPTİMİST KULUBÜ ENGELLİLERE İFTAR PROGRAMI DÜZENLEDİ

Tarsus Şelale Soroptimist Kulubü 10-16 Mayıs Engelliler Haftası dolayısıyla Türkiye Sakatlar Derneği Tarsus Şubesi'nde iftar programı düzenledi.
Programa Tarsus Şelale Soroptimist Kulubü Başkanı Meral Akgöz ve üyeleri, Türkiye Sakatlar Derneği Tarsus Şube Başkanı Ali Çelik ve üyeleri, Türkiye Görme Engelliler Derneği Tarsus Şube Başkanı Fikri Topuz ve üyeleri, Telesami Derneği Başkanı Emine Türkel ve üyeleri ile birlikte davetliler katıldı.
Program öncesinde basına demeç veren Tarsus Şelale Soroptimist Kulubü Başkanı Meral Akgöz "engellilik insanlığın ortak sorunu olduğundan 10-16 Mayıs Engelliler Haftası dolayısıyla engelli dostlarımızla bir araya gelerek farkındalık oluşturmamız gerektiğinin doğruluğuna inandık. Engellilerin toplum üzerinde bir yük değil yardımlaşmanın tesisi için fırsat kapısı olduğunu vurgulamak istedik. Birlikte yaşama kültürünün bir gereği olarak hasta, yaşlı veya engelli  varlığını unutmamalıyız. Sosyal yaşamın gerekliliği olarak sorumluluk bilinciyle güçsüzlere hayatın her safhasında yer vermeliyiz. Toplumsal mutluluk, bireylerin mutluluğundan, bu da başkalarının acısını ve eksikliğini paylaşmaktan geçer. Bu duygu ve düşüncelerle 10-16 Mayıs Engelliler Haftası'nı kutluyoruz ve tüm misafirlerimize hoşgeldiniz diyoruz" dedi.
Programda Tarsus Şelale Soroptimist Kulubü tarafından hazırlanan ikramlar  katılımcılara dağıtılırken Türkiye Sakatlar Derneği Tarsus Şube üyesi Fethi Kahraman'ın okuduğu ezan ile birlikte katılımcılar birlikte iftar yapmanın mutluluğunu ve huzurunu yaşadı.
Program Türkiye Sakatlar Derneği Tarsus Şube Başkanı Ali Çelik'in Tarsus Şelale Soroptimist Kulubü Başkanı Meral Akgöz'e hediye takdimi ile son buldu.

Emine KUREN

http://gullnamee.blogspot.com.tr

Yazılarımın izinsiz ya da kaynak belirtilip link verilmeksizin kopyalanması, yayınlanması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na göre suçtur...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder