30 Mayıs 2018 Çarşamba

MELEKLER İFTARDA BULUŞTU


Türkiye Alzheimer Derneği Mersin Şubesi üyeleri, gönüllüleri ve alzheimer hasta yakınları TAD Mersin Şubesi Özel Engelli Bakım Merkezi'nde düzenlenen iftar programında buluştular.
İftar programına TAD Mersin Şubesi Yönetim Kurulu Üyeleri, Dernek Üyeleri, Gönüllüleri, Alzheimer Hastası ve Hasta yakınları ile birlikte Ekinci Kültür Sanat Derneği katıldı. 
Program TAD Mersin Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Aynur Özge’nin tüm masaları tek tek ziyaret ederek katılımcılara hoş geldiniz demesiyle başladı. Prof. Dr. Aynur Özge açılış konuşmasında Tarsus, Mezitli ve Yenişehir’de bulunan Aktif Yaşalma evlerine dikkat çekerek, evlerinize kapanmayın, Aktif Yaşalma evlerimizi ziyaret edin, üretin, öğrenin, sohbet edin, paylaşın Aktif Yaşayın Alzheimer olmayın dedi. Tarsus ve Mezitli’de bulunan Aktif Yaşalma evlerinin gönüllü sorumlularına yıl boyunca özveriyle yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür etti.
Ramazan Ayı'nın manevi atmosferinde bir araya gelen katılımcılar iftar menüsü ile doyumsuz lezzetlere ulaşırken, yıl boyunca gönüllü olarak alzheimer hasta, hasta yakınları ve gönüllülerle Türk Halk Müziği çalışması yapan ve TAD Mersin Şubesi THM korosunu yöneten Şef Hasan Ekinci ve Ekinci Kültür Sanat Derneği’nin koristlerinin seslendirdiği birbirinden güzel türkülerle stres attılar.
Katılımcıların birbiriyle kaynaşma fırsatı bulduğu ve karşılıklı fikir alışverişinin yapıldığı program Alzheimer Derneği tarafından hazırlanan broşürlerin katılımcılara dağıtılması ile son buldu.

Emine KUREN

http://gullnamee.blogspot.com.tr

Yazılarımın izinsiz ya da kaynak belirtilip link verilmeksizin kopyalanması, yayınlanması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na göre suçtur...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder