5 Mayıs 2018 Cumartesi

ÖĞRENCİLERE COŞKULU MEZUNİYET TÖRENİ


Tarsus Borsa İstanbul Şehit Umut Sami Şensoy Anadolu Lisesi 2017-2018 Eğitim-Ögretim yılı mezunlarını okul bahçesinde düzenlenen mezuniyet töreni ile coşkuyla uğurladı.
Mezuniyet Töreni'ne Tarsus Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Sabri Kılıç, okul müdürleri, Tarsus Borsa İstanbul Şehit Umut Sami Şensoy Anadolu Lisesi Müdürü Osman Kaçan, öğretmenleri, öğrencileri, velileri ile birlikte okul aile birliği üyeleri katıldı.
Mezuniyet Töreni saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Tarsus İstanbul Borsa Şehit Umut Sami Şensoy Anadolu Lisesi Müdürü Osman Kaçan yaptığı açılış konuşmasında okul bünyesinde yapılan çalışmaları ve projeleri anlattı. Öğrencilerden ümitvar olduğunu ifade ederek öğrencilere başarı diledi. Tüm katılımcılara teşekkür etti.
Törende bayrak ve flama devir teslimi, diploma töreni yapılırken mezuniyet andı okundu.  Öğrenciler tarafından hazırlanan gösteriler büyük bir coşku ile izlendi.
Tören mezuniyet pastasının kesilmesi ve kep atma töreni ile son buldu.

Emine KUREN

http://gullnamee.blogspot.com.tr

Yazılarımın izinsiz ya da kaynak belirtilip link verilmeksizin kopyalanması, yayınlanması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na göre suçtur...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder