3 Haziran 2018 Pazar

EDEBÎ RUH İFTARLA DİRİLDİ


Tarsus Edebiyat Mektebi öğrencileri ve öğretmenleri Ramazan Ayı dolayısıyla Tarsus Edebiyat Mektebi tarafından Ulu Camii Bahçesi'nde organize edilen İftar Programı'nda bir araya geldi.
Programda konuşma yapan Tarsus Edebiyat Mektebi Sorumlusu Şair-Yazar Ahmet İşler konuşmasında insanî duyguları yeniden hatırlatmak ve edebiyat dünyasına gençleri hazırlamak için düşünülen Edebiyat Mektebi Projesi'ne Tarsuslu gençlerin oldukça çok ilgi gösterdiğini belirterek edebiyata dair yeni projelerin müjdesini verdi. Edebiyatın gençlere en büyük miras olduğunun vurgusunu yapan İşler gençlerin edebiyatla hayata bakışlarının değiştiğini, hayatlarına yön verecek güçlü kararları bu değişimlerle daha rahat aldıklarını ifade etti. Edebiyat Mektebi olarak Ramazan Ayı dolayısıyla organize edilen iftar programı ile Ulu Camii'nin manevi atmosferinde edebî ruhun iftarla dirildiğini söyleyen Şair-Yazar Ahmet İşler programa katılanlara teşekkür etti.
Edebiyat Mektebi öğrencileri ve öğretmenlerinin edebiyata dair hasbihal etme fırsatı bulduğu İftar Programı'nda Tarsus Edebiyat Mektebi tarafından hazırlanan ikramlar tüm katılımcılara sunuldu. Memnuniyet duyguları ve temennilerle program son buldu.

Emine KUREN

http://gullnamee.blogspot.com.tr

Yazılarımın izinsiz ya da kaynak belirtilip link verilmeksizin kopyalanması, yayınlanması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na göre suçtur...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder