28 Mayıs 2018 Pazartesi

MELEKLER ALZHEİMER DA BULUŞTU

Türkiye Alzheimer Derneği Mersin Şubesi Tarsus Grubu ve Türkiye Alzheimer Derneği Kayseri Şubesi üyeleri Tarsus Belediyesi Ülker Aydın Yaşlı Yaşam ve Erinç Evi'nde organize edilen programla bir araya geldi.
Programa Türkiye Alzheimer Derneği Mersin Şubesi Tarsus Grubu, Türkiye Alzheimer Derneği Kayseri Şubesi, Tarsus Belediyesi Sosyal İşler Yöneticisi Hakan Uyan ile birlikte Tarsus Belediyesi personeli katıldı.
Program Tarsus Grubu ve Kayseri Şubesi üyelerinin tanıtılması ile başladı. Tarsus Grubu adına söz alan Meryem Elvan Keskinnişanci Tarsus bünyesinde yapılan çalışmaları anlatarak hedeflenen proje ve çalışmalardan bahsetti. Kayseri Şubesi adına söz alan Dr. Hatice Kübra Şirin de Kayseri bünyesinde yapılan çalışmaları anlatarak toplumun ortak sorunu alzheimer hastalığı konusunda toplumu bilinçlendirme adına çıktıkları yolda kişi ve kurumların bilgi ve tecrübelerinden faydalanılmasının doğruluğuna inandıklarını belirtti.
Karşılıklı fikir alış-verişinin bulunulduğu programın sonunda Tarsus Grubu ve Kayseri Şubesi her kesimden insanın ortak sorunu alzheimer hastalığında buluşup hastalıkla ilgili yapılması gerekenler konusunda aynı kaygıları yaşayarak mücadele ettiklerinin vurgusunu yaptılar. Herkesi alzheimer hastalığına, hastalarına ve hasta yakınlarına karşı duyarlı olmaya davet ettiler.


Emine KUREN

http://gullnamee.blogspot.com.tr

Yazılarımın izinsiz ya da kaynak belirtilip link verilmeksizin kopyalanması, yayınlanması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na göre suçtur...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder