10 Mayıs 2018 Perşembe

SAĞLIK İÇİN HER GÜN ON BİN ADIM


Her yıl 10 Mayıs günü Dünya Sağlık Örgütü tarafından bulaşıcı olmayan hastalıkların önlenmesinde fiziksel aktivitenin yararları konusunda toplum bilincini oluşturarak iyi uygulamalara dikkat çekmek ve fiziksel aktivitenin yararlarını savunmak, yaşamın her alanında ve her yerde toplum genelinde fiziksel aktiviteye katılımı arttırmak, sağlıklı davranışları ve yaşam tarzlarını teşvik etmek adına düzenlenen 'Sağlık için Hareket Et Günü' kapsamında Tarsus İlçe Sağlık Müdürlüğü Yarenlik Alanı'nda Tarsus'ta eğitim veren sağlık okullarının ve Tarsus halkının katılımlarıyla yürüyüş etkinliği düzenledi.
Konuyla ilgili açıklama yapan Tarsus İlçe Sağlık Müdürü Füsun Kaleli' Sağlık için Hareket Et Günü' kapsamında Türkiye genelinde yürütülen çalışmaları anlatarak herkesi 'Sağlık İçin Her Gün On Bin Adım' etkinliğine davet etti. Tüm katılımcılara teşekkür etti.
Yürüyüş etkinliği sonunda katılımcılar Tarsus İlçe Sağlık Müdürlüğü'nün' Sağlık İçin Her Gün On Bin Adım' etkinliğinden duydukları memnuniyeti dile getirerek Tarsus İlçe Sağlık Müdürlüğü'ne ve emeği geçenlere teşekkür ettiler.

Emine KUREN

http://gullnamee.blogspot.com.tr

Yazılarımın izinsiz ya da kaynak belirtilip link verilmeksizin kopyalanması, yayınlanması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na göre suçtur...
.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder