14 Mayıs 2018 Pazartesi

ÖĞRENCİLER TÜBİTAK 4006 BİLİM FUARI'NDA YETENEKLERİNİ KONUŞTURDU

Toplumda bilim kültürünü yaygınlaştırıp bilimin ve bilimsel çalışmaların yeni nesiller tarafından benimsenmesini ve teşvik edilmesini sağlayarak öğrencilerde düşünme, araştırma, projeye dökme, sunum yapabilme kabiliyetlerini ortaya çıkarmak ve gerçek hayattaki soru ve sorunlara çözüm bulunmasında bilimsel çalışmaların, bulguların öneminin öğrenciler tarafından uygulanarak, yaşanarak bilimsel çalışmalarla ilişkilendirilmesini sağlamak amacıyla oluşturulan TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı Açılış Töreni Tarsus İstanbul Borsa Şehit Umut Sami Şensoy Anadolu Lisesi'nde gerçekleşti.
Tarsus İstanbul Borsa Şehit Umut Sami Şensoy Anadolu Lisesi'nde gerçekleştirilen her branştan standların olduğu TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı Açılış Töreni'ne Tarsus İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Kalaycı, Tarsus İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mustafa Anteplioğlu, Tarsus'ta eğitim veren okulların müdürleri, öğretmenleri ve öğrencileri, Tarsus İstanbul Borsa Şehit Umut Sami Şensoy Anadolu Lisesi Müdürü Osman Kaçan, öğretmenleri, öğrencileri ve velileri ile birlikte çok sayıda kişi katıldı.
Tarsus İstanbul Borsa Şehit Umut Sami Şensoy Anadolu Lisesi adına konuşma yapan Müdür Yardımcısı Vacide Erdoğan TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı hakkında bilgilendirme yaparak öğrencilerin fuar kapsamında yaptıkları çalışmaları anlattı. Fuara katılan tüm katılımcılara teşekkür etti.
Tarsus İstanbul Borsa Şehit Umut Sami Şensoy Anadolu Lisesi'nde gerçekleştirilen TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı Açılış Töreni Proje Koordinatörü Murad Kocaoğlu'na Tarsus Milli Eğitim Müdürü Mehmet Kalaycı tarafından plaket verilmesi ve tüm katılımcılara ikramların sunulması ile son buldu.

Emine KUREN

http://gullnamee.blogspot.com.tr

Yazılarımın izinsiz ya da kaynak belirtilip link verilmeksizin kopyalanması, yayınlanması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na göre suçtur...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder