3 Mayıs 2018 Perşembe

ÖĞRENCİLERDEN BİLİMSEL BAKIŞ


Tarsus Cengiz Topel Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından hazırlanan TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı geniş bir katılımla gerçekleşti.
Öğrencilerin bireysel ilgileri doğrultusunda seçtikleri konuları inceleyerek hazırladıkları projelerle bilimsel araştırma süreçlerini yaşayarak öğrenebilmeleri, etkinliklerin planlanması, hazırlanması ve gerçekleştirilmesi aşamalarında eleştirel düşünme, zaman yönetimi, problem çözme, yazılı ve sözlü sunum ile bilimsel araştırma becerilerini geliştirip sabırlı ve özgüvenli olmayı öğrenerek liderlik vasıflarını kazanmaları amacıyla düzenlenen TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı'nda Cengiz Topel Anadolu Lisesi Öğrencileri hazırladıkları projeleri okul bahçesinde sergiledi.
Büyük bir özveriyle hazırlanan projeler tüm katılımcılara öğrenciler tarafından tanıtıldı. Öğrenciler tarafından farklı bilimsel bakış açısı ile hazırlanan ve tanıtılan projeler katılımcılardan büyük beğeni aldı.

Emine KUREN

http://gullnamee.blogspot.com.tr

Yazılarımın izinsiz ya da kaynak belirtilip link verilmeksizin kopyalanması, yayınlanması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na göre suçtur...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder