29 Nisan 2018 Pazar

TÜRK'ÜN SESİ ÇEK CUMHURİYETİ'NDE YANKILANDI


Tarsus Borsa İstanbul Şehit Umut Sami Şensoy Anadolu Lisesi AB komisyonu tarafından fonlanan ve Türkiye Ulusal Ajansı tarafından desteklenen "The World İs Bigger Than What You See On The Screen" Erasmus+ Projesi kapsamında Çek Cumhuriyeti 'nin başkenti Prag'a gitti.
Tarsus Borsa İstanbul Şehit Umut Sami Şensoy Anadolu Lisesi'nden üç öğretmen ve iki öğrencinin katıldığı 20-28 Nisan tarihli proje toplantısında Almanya, Polonya, İspanya ve Yunanistan'dan öğretmen ve öğrencilerde yer aldı.
Tarsus Borsa İstanbul Şehit Umut Sami Şensoy Anadolu Lisesi proje ekibi Çek Cumhuriyeti'nin başkenti Prag'ta medya okur-yazarlığı ve eleştirel düşünme üzerine yapılan çalışmalar kapsamında fotoğrafçılık, takım çalışması,  film çekimi, reklam çalışmaları ve maske yapımı atölye çalışmalarına katıldı. Ülkenin öne çıkan kültürel ve tarihi mekanlarını tanıma fırsatını bulan proje ekibinin başarısıyla Türk'ün sesi Çek Cumhuriyeti'nde yankılandı.

Emine KUREN

http://gullnamee.blogspot.com.tr

Yazılarımın izinsiz ya da kaynak belirtilip link verilmeksizin kopyalanması, yayınlanması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na göre suçtur...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder