29 Nisan 2018 Pazar

DÜNYADA  BİR DİKİLİ AĞACIM OLSUN

Tarsus Folklor Araştırma Derneği 'Dünyada Bir Dikili Ağacım Olsun' sosyal sorumluluk projesi kapsamında Karabucak Ormanı'nda Tarsus Orman İşletme Müdürlüğü'nün belirlediği yerde ağaç fidesi dikme etkinliği yaptı. 
Tarsus Folklor Araştırma Derneği adına konuşma yapan Dernek Başkanı Melek Sezer Anıtoğlu konuşmasına Hz. Muhammed'in 'kıyametin koptuğunu görseniz elinizde fidan varsa ekiniz' hadisi ile başladı. Anıtoğlu Ağaca beşikten mezara kadar muhtacız sofrada kaşığımız, okulda kalemimiz, türküde sazımız ağaçtır vurgusu yaparak Tarsus Folklor Araştırma Derneği olarak biz de 'Dünyada Bir Dikili Ağacım Olsun' sosyal sorumluluk projesi kapsamında bugün burdayız dedi. 'Dünyada Dikili Bir Ağacım Olsun' sosyal sorumluluk projesi kapsamında Tarsus Folklor Araştırma Derneği'ne destek veren Tarsus Orman İşletme Müdürü  Muhammet Aslanhan'a, fidanlık şefi Yunus Ağkuş'a ve ekibine, Orman Muhafaza Memuru Yunus Koca'ya, basın mensuplarına, dernek üyelerine ve tüm katılımcılara teşekkür etti.
Tarsus Folklor Araştırma Derneği'nin 'Dünyada Bir Dikili Ağacım Olsun' sosyal sorumluluk projesi kapsamında ilk iki fideyi Serap Davarcı dernek üyeleri Nalan Alkan ve Hüseyin Alkan'ın genç yaşta vefat eden oğulları Muharrem Alkan ve tüm şehitler adına dikerek başsağlığı dileklerinde bulundu. Tüm ölmüşlerimizi ve şehitlerimizi rahmetle anıyoruz dedi.
Ağaç fidesi dikme etkinliği Tarsus Folklor Araştırma Derneği tarafından Tarsus Barajı'nda organize edilen piknik programı ile son buldu.

Emine KUREN

http://gullnamee.blogspot.com.tr

Yazılarımın izinsiz ya da kaynak belirtilip link verilmeksizin kopyalanması, yayınlanması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na göre suçtur...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder