27 Nisan 2018 Cuma

MELEKLER ÇAY SAATİNDE MUHABBETE DEM VURDU


Türkiye Alzheimer Derneği Mersin Şubesi'nin her ayın son Cuma günü organize ettiği 'Çay Saati' programı Türkiye Alzheimer Derneği Mersin Şubesi Mezitli Grubu'nun ev sahipliğinde Gülbahar Özmen Aktif Yaşalma Evi'nde gerçekleşti.
Programa Türkiye Alzheimer Derneği Mersin Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Aynur Özge ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Türkiye Alzheimer Derneği Mersin Şubesi Tarsus Grubu, Tarsus Grubu İşaret Dili Kursu Öğretmeni Bedia Dinçkuyucu ve Kursiyerleri, Türkiye Alzheimer Derneği Mersin Şubesi Mezitli Grubu, alzheimer hastaları ve hasta yakınları ile birlikte Alzheimer Derneği'nin gönüllü üyeleri katıldı.
Programda konuşma yapan Türkiye Alzheimer Derneği Mersin Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Aynur Özge düzenlenen çay saati ile merkez ve gruplar arasındaki iletişimi kuvvetlendirerek tüm çalışmalarda başarıyı arttırmayı hedeflediklerini belirtti. Alzheimer hastalığına, alzheimer hastalarına ve yakınlarına yönelik yapılan çalışmalarda aktif yaşalma evlerinin önemine değinen Özge aktif yaşalma evlerinde büyük bir özveriyle çalışan tüm gönüllülere ve 'Çay Saati'ne katılım sağlayan tüm katılımcılara teşekkür etti.
Türkiye Alzheimer Derneği Mersin Şubesi Tarsus Grubu İşaret Dili Kursu Kursiyerleri'nin Halk Eğitim Merkezi İşaret Dili Öğretmeni Bedia Dinçkuyucu yönetimindeki mini konseri ile konuşan elleri dinleyen katılımcılar Müzik Korosu'nun seslendirdiği birbirinden güzel eserlerle doyasıya eğlendiler.
Alzheimer Melekleri'nin muhabbete dem vurduğu 'Çay Saati' programı Türkiye Alzheimer Derneği Mersin Şubesi Mezitli Grubu'nun hazırladığı ikramların tüm katılımcılara sunulmasıyla son buldu.

Emine KUREN

http://gullnamee.blogspot.com.tr

Yazılarımın izinsiz ya da kaynak belirtilip link verilmeksizin kopyalanması, yayınlanması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na göre suçtur...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder