13 Nisan 2018 Cuma

ALZHEİMER MELEKLERİ KÜÇÜK YÜREKLERDE BAHARI MUŞTULADI


Türkiye Alzheimer Derneği Mersin Şubesi Tarsus Grubu Tarsus Belediyesi'nin katkılarıyla Yenice Özel Eğitim ve İş Uygulama Merkezi öğrenci ve öğretmenlerini Ülker Aydın Yaşlı Yaşam ve Erinç Evi'nde ağırladı.
Program kapsamında Türkiye Alzheimer Derneği Mersin Şubesi Tarsus Grubu'nun davetiyle Ülker Aydın Yaşlı Yaşam ve Erinç Evi'ne gelen Yenice Özel Eğitim ve İş Uygulama Merkezi öğrenci ve öğretmenleri Ülker Aydın Yaşlı Yaşam ve Erinç Evi'nin bahçesinde 'Çiçek Dikimi Etkinliği' yaparak tüm çiçeklere isim verdiler. 'Çiçek Dikimi Etkinliği' ile çiçek renklerinin ve çiçeğin dikildiği toprağın güneş ışınlarının etkisiyle insan vücudunda ürettiği enerji ile vücut fonksiyonlarını, zihni, duyguları etkileyerek beyinin gelişimine, öğrenmeye, düşünmeye, üretmeye, huzur bulmaya, sakinleşmeye, ilham bulmaya faydası üzerinde duruldu.
Türkiye Alzheimer Derneği Mersin Şubesi Tarsus Grubu Yenice Özel Eğitim ve İş Uygulama Merkezi öğrencileri ile çocuk oyunları oynayarak çocuk oyunlarının çocuklar üzerindeki etkisine vurgu yaptılar. Hep birlikte eğlenceli vakit geçirdiler.
Türkiye Alzheimer Derneği Mersin Şubesi Tarsus Grubu'nun Yenice Özel Eğitim ve İş Uygulama Merkezi öğrencilerinin yüreğinde baharı muştuladığı program hazırlan ikramların sunulmasıyla son buldu.


Emine KUREN

http://gullnamee.blogspot.com.tr

Yazılarımın izinsiz ya da kaynak belirtilip link verilmeksizin kopyalanması, yayınlanması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na göre suçtur...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder