27 Nisan 2018 Cuma

AKTİF YAŞAYIN ALZHEİMER OLMAYIN


Türkiye Alzheimer Derneği Mersin Şubesi'nin hasta yakınları ve gönüllülerden oluşan Türk Sanat Müziği Korosu Yenişehir Atatürk Kültür Merkezi'nde verdiği konser geniş bir katılımla gerçekleşti.
Konser Türkiye Alzheimer Derneği Mersin Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Aynur Özge'nin açılış konuşmasıyla başladı. Özge konuşmasına Alzheimer Derneği'nin amaç ve hedeflerini anlatarak başladı. Alzheimer hastalığı ile ilgili kısa bilgilendirme yapan Özge Alzheimer Derneği'ne bağlı Aktif Yaşalma Evleri'nin alzheimer hastalığından korunmanın en etkili adresleri olduğunun vurgusunu yaptı. Tarsus Ülker Aydın Yaşlı Dayanışma ve Erinç Evi, Mezitli Gülbahar Özmen Aktif Yaşalma Evi ve Yenişehirde Türkiye Alzheimer Derneği Mersin Şubesi Engelli Bakım Merkezi'nde yapılan aktivitelere ve çalışmalara katılarak aktif yaşayın alzheimer olmayın dedi.
Koro şefliğini emekli müzik öğretmeni Rezzan Arman'ın yaptığı Türkiye Alzheimer Derneği Mersin Şubesi'nin hasta yakınları ve gönüllülerinden oluşan Türk Sanat Müziği Korosu'nun Uşşak ve Nihavent makamında seslendirdikleri eserlerle tüm katılımcılar unutulmaz anlar yaşadı.

Emine KUREN

http://gullnamee.blogspot.com.tr

Yazılarımın izinsiz ya da kaynak belirtilip link verilmeksizin kopyalanması, yayınlanması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na göre suçtur...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder