13 Nisan 2018 Cuma

MESLEK LİSELERİ AİLELERLE BULUŞUYOR


Adile Onbaşı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Hasta ve Yaşlı Bakım Alanı öğrencileri ve öğretmenleri 'Meslek Liseleri Ailelerle Buluşuyor' projesi kapsamında Ülker Aydın Yaşlı Yaşam ve Erinç Evi'nde Türkiye Alzheimer Derneği Mersin Şubesi Tarsus Grubu'nun organizesinde alzheimer hastaları ve hasta yakınları ile bir araya geldi.
Proje kapsamında Adile Onbaşı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Hasta ve Yaşlı Bakım Alanı öğrencileri Alan Şefleri Sağlık Öğretmeni Nuray Şimşek Keskin  ve Ebru Kızıl'ın gözetiminde Ülker Aydın Yaşlı Yaşam ve Erinç Evi'nde tansiyon ve sağlık taraması yaptı. Yine proje kapsamında Edebiyat Öğretmeni  Özlem Akgün  yönetiminde Hasta ve Yaşlı Bakım Alanı öğrencileri şiir dinletisi sunarken Adile Onbaşı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Biyoloji Öğretmenleri Ziya Özdemir ve Saliha Uçar 'Kronik Hastalıklar' konulu sunum yaptı.
 
Ülker Aydın Yaşlı Yaşam ve Erinç Evi'nde bir araya gelen Türkiye Alzheimer Derneği Mersin Şubesi Tarsus Grubu ve Adile Onbaşı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Hasta ve Yaşlı Bakım Alanı öğrencileri ve öğretmenleri alzheimer hastası ve hasta yakınları ile yakından ilgilenerek hoşça vakit geçirdi. 
Türkiye Alzheimer Derneği Mersin Şubesi Tarsus Grubu ve Tarsus Belediyesi'nin ortaklaşa hazırladığı ikramların tüm katılımcılara sunulması ve toplu hatıra fotoğrafının çekinilmesiyle program son buldu. 

Emine KUREN

http://gullnamee.blogspot.com.tr

Yazılarımın izinsiz ya da kaynak belirtilip link verilmeksizin kopyalanması, yayınlanması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na göre suçtur...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder