19 Nisan 2018 Perşembe

KIZILAY 23 NİSAN COŞKUSUNU FİLİZLEDİ


Türk Kızılayı Tarsus Şubesi Kadın Çalışma Grubu Türk Kızılayı Tarsus Şubesi Başkanı Arş. Yazar Kemal Duru başkanlığında '23 Nisan Çocuk Bayramı Etkinlikleri' kapsamında Kelahmet İlkokulu/Ortaokulu'nda eğitim gören öğrencileri ziyaret ederek etkinliklerine başladı. 
Türk Kızılayı Tarsus Şubesi Başkanı Arş. Yazar Kemal Duru yaptığı açıklamada "geleceğimizin en büyük yatırımı çocuklarımızda bu coşku ne kadar diri kalırsa çocuklarımızda o denli düşünen, düşündüklerini eyleme geçiren ve üreten bireyler olurlar. Çocuklarımıza sahip çıkalım. Çocuklarımıza karşı sorumluluklarımızı en güzel şekilde yerine getirelim" dedi. Ve Türk Kızılayı Tarsus Şubesi bünyesinde yapılan çalışmaları anlattı.
Kelahmet İlkolu/Ortaokulu Müdürü Erol Güloğlu'da Türk Kızılayı Tarsus Şubesi'nin yaptığı ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek okul bünyesinde yapılan çalışmaları anlattı.
Ziyaret Türk Kızılayı Tarsus Şubesi'nin Tarsus Kelahmet İlkolu/Ortaokulu öğrencileri için hazırladığı hediyelerin verilmesiyle son buldu.

Emine KUREN

http://gullnamee.blogspot.com.tr

Yazılarımın izinsiz ya da kaynak belirtilip link verilmeksizin kopyalanması, yayınlanması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na göre suçtur...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder