2 Ağustos 2022 Salı

TARSUS İDMAN YURDU 2022-2023 FUTBOL SEZONU'NUN 1. ETAP KAMPI'NI ERZURUM'DA TAMAMLADI

TFF 2. Lig Beyaz Grup'taki sarı-lacivert ekibimiz Tarsus İdman Yurdu 2022-2023 Futbol Sezonu'nun 1. Etap Kampı'nı Erzurum'da tamamladı. 

Teknik Direktör Serdar Bozkurt'un motivasyonu, eğitimi, psikolojik-teknik-fiziksel desteği ve analizleri ile Erzurum'da 14 gün süren 1. Etap Kampı'nda futbolcular, teknik heyet ve yönetim kurulu üyeleri hedefe odaklandılar.

1. Etap Erzurum Kampı'nda güç ve dayanıklılık yüklemesi yaparak, yüksek moral ve enerji ile birlikte azim ve kararlılıkla antrenmanlarını sürdüren Tarsus İdman Yurdu Fatih Selimhan Solmaz, Uğur Kutlu, Halil İbrahim Tuna, Oğuzhan Kayar ve Cengiz Ötkün'ü de kadrosuna almanın mutluluğunu yaşadı.

Tarsus İdman Yurdu 1. Etap Erzurum Kampı'ndaki son antrenmanını Yo-yo Testi ile sakatlık yaşamadan tamamladı.

Tarsuslu İş Adamı Yahya Kızıltaş ve ailesinin jest, ilgi, alaka ve misafirperverlikleri ile renklenen 1. Etap Erzurum Kampı'nın ardından 2 gün izne ayrılan Tarsus İdman Yurdu 2022-2023 Futbol Sezonu'nun 2. Etap Kampı'na 5 Ağustos Cuma günü Afyonkarahisar’da başlayacak. Tarsus İdman Yurdu Afyonkarahisar’da 4 hazırlık maçı yapacak. 

100. Yılında Tarsus İdman Yurdu'na şampiyonluk dilerim. 


Emine KUREN 

https://www.youtube.com/c/EmineKUREN

https://eminekurengulname.com/

http://gullnamee.blogspot.com.tr

Yazılarımın izinsiz ya da kaynak belirtilip link verilmeksizin kopyalanması, yayınlanması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na göre suçtur...


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder