2 Ağustos 2022 Salı

PROF DR. AYNUR ÖZGE'DEN TARSUS MELEKLERİNE DESTEK

Yaptığı proje ve çalışmalarla her kesimden insanın beğenisini ve takdirini kazanan Mersin Alzheimer Dernek Başkanı ve Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Nöroloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Aynur Özge Tarsus Melekleri olarak hitap ettiği Mersin Alzheimer Derneği Tarsus Grubu'nun 'Hayvan Destekli Terapi'nin etkisine dikkat çekmek için düzenlediği çalışmasına destek olduğunu ifade ederek çevresinde bulunan patili yüreklere su, mama ve yemek verdi.

Tarsus Belediyesi Ülker Aydın Yaşlı Dayanışma ve Erinç Evi'nin mihenk taşlarından biri olan Prof. Dr. Aynur Özge doğadaki tüm canlılara karşı sorumluluk bilincinde olunması gerektiğini söyleyerek sevginin tüm canlılar üzerinde iyileştirici gücüne vurgu yaptı.

Mersin Alzheimer Derneği Tarsus Grubu'nu örnek çalışmalarından dolayı kutlayarak teşekkür etti. Herkesi patili yüreklere su, mama ve yemek vermeye davet etti. 

Emine KUREN 

https://www.youtube.com/c/EmineKUREN

https://eminekurengulname.com/

http://gullnamee.blogspot.com.tr

Yazılarımın izinsiz ya da kaynak belirtilip link verilmeksizin kopyalanması, yayınlanması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na göre suçtur...




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder