24 Ağustos 2022 Çarşamba

TARSUS İDMAN YURDU'NDAN 2022-2023 FUTBOL SEZONU ÖNCESİ BASIN TOPLANTISI

2022-2023 Futbol Sezonu'nda TFF. 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele verecek olan Tarsus İdman Yurdu kulüp tesislerinde 'Basın Toplantısı' düzenledi.

'Basın Toplantısı'na Tarsus İdman Yurdu Teknik Direktörü Serdar Bozkurt, Tarsus İdman Yurdu Basın Sözcüsü Hakan Canan Can, Tarsus İdman Yurdu Genel Sekreteri Tolunay Duman, Tarsus İdman Yurdu Alt Yapı Sorumlusu Hüseyin Kaplan ve basın mensupları katıldı. 

Toplantıda, Tarsus İdman Yurdu Teknik Direktörü Serdar Bozkurt ve Tarsus İdman Yurdu Yönetim Kurulu Üyeleri kendilerini tanıtarak 2022-2023 Futbol Sezonu öncesinde yaptıkları hazırlık kampları ve oynadıkları hazırlık maçları ile ilgili bilgilendirme yaptılar. Önceki futbol sezonu ile ilgili değerlendirme yaparak yeni futbol sezonunda futbolcuların, teknik heyetin, yönetim kurulu üyelerinin, taraftarların ve Tarsus Halkı'nın yapması ve yapmaması gereken konuları neden-sonuç ve amaç-sonuç ilişkisi içinde açıkladılar. Birlik ve beraberlik içinde Tarsus İdman Yurdu'na karşı sorumluluk bilincinde olunması gerektiğini vurguladılar. Transfer tahtasının açılacağını söylediler. 2022-2023 Futbol Sezonu'nda oynayacak futbolcularla ve yeni kadro ile ilgili açıklama yaparak kenar oyuncu ve sol bek oyuncu transfer etmeyi düşündüklerini ifade ettiler. Kombine bilet konusundaki soru işaretlerini yanıtlayarak Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan ve Başkan Yardımcıları'nın tüm maçlara ücretli girdiklerini, bu davranışın herkese örnek olması gerektiğini dile getirdiler. Sponsor konusunda izledikleri yolu anlattılar. Tarsus İdman Yurdu'nun 100. yılında basına düşen sorumlulukların altını çizerek hedeflenen şampiyonluğa ulaşmada yüreği Tarsus İdman Yurdu için atan herkese tavsiyelerde bulundular. Basından gelen soruları yanıtladılar. 

'Basın Toplantısı' öneri, temenni ve toplu hatıra fotoğrafının çekiminin ardından son buldu. 

Emine KUREN

https://www.youtube.com/c/EmineKUREN

https://eminekurengulname.com/

http://gullnamee.blogspot.com.tr

Yazılarımın izinsiz ya da kaynak belirtilip link verilmeksizin kopyalanması, yayınlanması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na göre suçtur...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder