29 Temmuz 2022 Cuma

EMŞAV TARSUS ŞUBESİ BASIN TOPLANTISI DÜZENLEDİ

Emniyet Genel Müdürlüğü'nün desteği ile şehit polis aileleri ile birlikte gazi polisler tarafından 1998 yılında Ankara’da dernek olarak kurulan, gerekli çalışmaların ardından 2011 yılında vakıf statüsüne geçen ve Türkiye genelinde şubeleri bulunan Emniyet Teşkilatı Vazife Malulü ve Şehit Aileleri Vakfı (EMŞAV) Tarsus Şubesi basın toplantısı düzenledi. 

Toplantıya, Tarsus'ta faaliyet gösteren basın mensupları, Emniyet Teşkilatı Vazife Malulü ve Şehit Aileleri Vakfı (EMŞAV) Tarsus İlçe Başkanı İbrahim Özdemir ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Toplantı, Emniyet Teşkilatı Vazife Malulü ve Şehit Aileleri Vakfı (EMŞAV) Türkiye Gençlik Kolları Başkanı Necip Efe Yılmaz'ın Kur'an-ı Kerim Tilaveti ve ardından ettiği dua ile başladı. 

Emniyet Teşkilatı Vazife Malulü ve Şehit Aileleri Vakfı (EMŞAV) Tarsus İlçe Başkanı İbrahim Özdemir toplantıda yaptığı konuşmada vakıf ile ilgili bilgi verdi. Emniyet Teşkilatı mensubu iken şehit olan polis ailelerine, vazife malülü olan gazi polislere ve ailelerine ihtiyaçlarına binaen yapılan çalışmalardan bahsetti. Aileler arasındaki sosyal birlikteliği ve dayanışmayı geliştirmek amacıyla yapılan etkinliklerle birlikte eğitim ve sağlık alanındaki faaliyetleri anlattı. Yasal haklarının kazanılması, korunması ve geliştirilmesi için verilen hukuki danışmanlık hizmetlerini dile getirdi. Tüm basın mensuplarının '24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı'nı kutlayarak teşekkür etti. Basın mensuplarından gelen soruları yanıtladı. 

Toplantı, Tarsuslu şehitlerin yad edilmesi ve toplu hatıra fotoğrafının çekiminin ardından son buldu. 

Emine KUREN 

https://www.youtube.com/c/EmineKUREN

https://eminekurengulname.com/

http://gullnamee.blogspot.com.tr

Yazılarımın izinsiz ya da kaynak belirtilip link verilmeksizin kopyalanması, yayınlanması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na göre suçtur...


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder